Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje u Zagrebu

Kramarić: Nastavljamo istim putem kojim smo krenuli prema Rusiji

Hrvatska reprezentacija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/10
20.03.2017.
u 17:22

Ćorluki je stradala stražnja loža, a Vrsaljku ligament lijevog koljena, a Vatrene je dodatno obradovala vijest da Vrsaljkova ozljeda ipak nije onoliko ozbiljna koliko su prve prognoze sugerirale

Hrvatska 24. ožujka u Maksimiru igra protiv Ukrajine u sklopu kvalifikacija za SP u Rusiji, a potom otputovati u Tallinn kako bi snage odmjerila s Estonijom u prijateljskom dvoboju.

S osmijesima na licu nakon duge stanke od posljednjeg okupljanja, hrvatski su reprezentativci u ponedjeljak stigli u hotel As, a večeras će odraditi prvi trening uoči predstojećih utakmica, piše HNS.

Treningu će prisustvovati svi pozvani igrači, osim ozlijeđenih Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka koji će morati propustiti ovu reprezentativnu akciju.

Ćorluki je stradala stražnja loža, a Vrsaljku ligament lijevog koljena, a Vatrene je dodatno obradovala vijest da Vrsaljkova ozljeda ipak nije onoliko ozbiljna koliko su prve prognoze sugerirale.

- Znam koliko je teško nositi se s takvim ozljedama i svi im želimo da se što prije i što lakše oporave - poručio je reprezentativni napadač Andrej Kramarić.

- Svi znamo da je Ukrajina dobra momčad, a nećemo si lagati - naravno da sam obožavao Ševčenka i njegove igre. Bit će to teška i zanimljiva utakmica te se nadamo punom stadionu kako bismo nastavili putem kojim smo krenuli prema Rusiji. Svjestan sam i koliko je Konopljanka dobar igrač. Moramo se dobro pripremiti, nisu Ukrajinci bezazleni, ali najviše će se opet pitati nas jer smo kvalitetniji - dodao je Andrej.

- Zadovoljan sam svojim učinkom u klubu, samopouzdanje je prisutno, jedino imam manjih zdravstvenih poteškoća. Ipak, ide na bolje, premda često iskrsnu neki novi problemi. Sve u svemu, sretan sam i sa svojim igrama i s rezultatima - zaključio je Kramarić.

>>U Hrvatskoj stalni izljevi mržnje prema drugim navijačima, Srbima i Romima, a nogometna riba smrdi od glave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije