Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Njemačkoj

Kramarić do 2020. u Hoffenheimu: 'On je izniman igrač sjajne tehnike'

Andrej Kramarić
Foto: DPA/PIXSELL
1/10
25.05.2016.
u 19:41

– Drago mi je što ostajem. U Hoffenheimu su mi pokazali puno povjerenje pa sam odluku mogao donijeti prilično brzo – kazao je zadovoljni Kramarić

Andrej Kramarić ostaje u Hoffenheimu i to do 2020. godine, objavio je njemački klub na svojim stranicama. Hrvatski nogometaš ondje je igrao u protekloj polusezoni na posudbi iz Leicestera, a sada će u njemačkom prvoligašu biti neko dulje vrijeme.

– Andrej je izniman igrač koji ne samo da zna zabiti, već odlično surađuje sa svojim suigračima. Ima sjajnu tehniku, vic u igri te tempo – kazao je Alexander Rosen, direktor kluba, a pohvalio ga je i trener Julian Nagelsmann.

– Kramarić se u kratkom vremenu prilagodio na novi klub i preuzeo jednu od važnih uloga u našoj momčadi.

Hrvatski reprezentativac u 15 nastupa zabio je pet golova i isto toliko puta asistirao, što je naznačilo povratak u nekadašnju formu pa ga je i Ante Čačić zvao na pripreme za Euro.

– Drago mi je što ostajem. U Hoffenheimu su mi pokazali puno povjerenje pa sam odluku mogao donijeti prilično brzo – kazao je zadovoljni Kramarić.

Komentara 5

DU
Deleted user
22:49 25.05.2016.

Bravo Krama, puno srece. Za godinu dana vidim ga u Bayernu.

ED
Edomajka
22:49 25.05.2016.

Pa ipak je on osvojio premier league.

DU
Deleted user
20:13 25.05.2016.

A ja mislio da još uvijek slavi naslov u Leicesteru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije