Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ RIJEKE

Kramarić: Bolje da nemam posla s menadžerima, karijeru mi vodi otac

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
22.10.2014.
u 16:53

– Što manje razmišljam o njima, meni bolje. Stvarno se ne zamaram takvim stvarima, samo želim što bolje igrati nogomet. Za sve druge stvari zadužen je moj otac, ja s time nemam nikakvih dodirnih točaka. I bolje da nemam – rekao je Kramarić

Andrej Kramarić može biti itekako zadovoljan svime što je postigao u 23 godine života. Napadač Rijeke danas je prvi strijelac lige, žele ga dovesti brojni europski klubovi, a postao je i reprezentativac Hrvatske.

– Imao sam mnogo uspona i padova, bilo je tu mnogo teškoga puta, ali sve sam to uspješno prebrodio. Da, možda sam išao težim putem, ali ne žalim. Zadovoljan sam svime, ali svjestan kako mogu i moram još bolje – rekao je Kramarić za Goal.

Kakvo je njegovo iskustvo s nogometnim menadžerima?

– Što manje razmišljam o njima, meni bolje. Stvarno se ne zamaram takvim stvarima, samo želim što bolje igrati nogomet. Za sve druge stvari zadužen je moj otac, ja s time nemam nikakvih dodirnih točaka. I bolje da nemam – rekao je Kramarić.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> 'Nisam slavio, išao sam spavati, a godi mi što me se spominje u kontekstu Milana'

Komentara 3

PR
projektnba
17:04 22.10.2014.

Poštovani,nudim Vam ovom reklamom mogućnost zarade novca u kojem bi vjerujem mogle profitirati obje strane jer Vas mogu dovesti do stalnih od 4-6 tisuća kuna mjesečno.Počinjem sa projektom koji će trajati 8 mjeseci a temelj svega je početak NBA ligee od 28.10. Imam nekoliko američkih programa za računanje postotaka koševa igrača,ekipa,predvidjanje rezultata utakmica,hendikepa koševa i baš svega vezanog za utakmice što mi uvelike pomaže u analizi.Uz to imam godišnju pretplatu za gledanje svih NBA utakmica pri čemu mogu gledati i 4 u isto vrijeme.Veliki sam fan te lige te budite sigurni da ću pogledati 90posto utakmica tijekom sezone a možete misliti koliko to znači kada ekipe igraju svaka 2-3 dana i kada si stalno u toku sa svim zbivanjima. Ono što Vas vjerovatno najviše zanima su uvjeti za sudjelovanje u ovom projektu i njih nema,dakle ne tražim nikakve uplate novca unaprijed,nego želim da ih zajedno uzmemo kladionicama i to na pravi način podijelimo. Jedino što trebate učiniti je pratiti moje upute te ćemo na taj način profitirati i Vi i ja.Neću ovdje puno pisati o načinu rada,svi koji žele zaraditi neka se jave na mail projektnba@yahoo.com i započnu nešto što im definitivno može promijeniti život na bolje.Imate vremena do sutra ujutro za prijavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije