Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PREDSTAVA

Kovačić zabio svoj prvi pogodak u prvenstvu, a Vrsaljko se ozlijedio

Mateo Kovačić
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.09.2014.
u 17:03

Kovačiću je za prvi gol Intera u talijanskom prvenstvu trebalo 47 utakmica, a to mu je bio četvrti gol sezone nakon što je tri zabio Stjarnanu.

Mateo Kovačić konačno je dočekao svoj prvi gol u Serie A, a dogodilo se to u Interovu gaženju Sassuola na Guiseppe Meazzi 7:0 u 2. kolu. Nažalosr, u 18. minuti igru je zbog ozljede napustio Šime Vrsaljko.

Hrvatski reprezentativac odigrao je jednu od ključnih uloga u ovoj utakmici te je uz Maura Icardija, koji je zabio triput, bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici.

Icardi je donio vodstvo domaćinu u 4. minuti nakon akcije koju je započeo Kovačić, a u 21. minuti Hrvat se i sam našao u listi strijelaca. Zatresao je Kova mrežu nakon proigravanja Osvalda te je zatresao s lijeve strane u suprotni kut za 2:0.

Kovačiću je za prvi gol Intera u talijanskom prvenstvu trebalo 47 utakmica, a to mu je bio četvrti gol sezone nakon što je tri zabio Stjarnanu.

REZULTATI:

Empoli - Roma 0:1
Juventus - Udinese 2:0
Sampdoria - Torino 2:0
Inter - Saussolo 7:0
Cagliari - Atalanta 1:2
Fiorentina - Genoa 0:0
Lazio - Cesena 3:0
Napoli - Chievo 0:1

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kovačić će biti jedan od najboljih na svijetu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar white socks
white socks
20:37 14.09.2014.

Toliko je dobar da bi ga Kovač u sljedećoj utakmici mogao postaviti na lijevog beka. Ili vratara?

DU
Deleted user
19:00 14.09.2014.

Odličan Kovačić,a šteta za Vrsaljka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije