Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči gradskog derbija

Kovačić: Za mene je veliki poklon što me Mancini vidi kao 'desetku'

Mateo Kovačić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.11.2014.
u 10:53

- Sada moramo početi pobjeđivati, nema više izgovora. Ovaj derbi za nas je važan jer želimo ostvariti dobar rezultat i dobiti samopouzdanje

Roberto Mancini imat će vatreno krštenje na prvoj utakmici nakon povratka u Inter. Već u nedjelju igra protiv Milana, a važnu ulogu u njegovoj momčadi trebao bi imati Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac u razgovoru za Gazzettu najavio je taj susret.

- Sada moramo početi pobjeđivati, nema više izgovora. Ovaj derbi za nas je važan jer želimo ostvariti dobar rezultat i dobiti samopouzdanje. Momčad vrijedi više od mjesta koje zauzimamo na ljestvici, imamo veliku želju da se borimo za naslov, baš kao što ju imaju i naši navijači, rekao je Kovačić.

Biste li pristali da zabijte u derbiju, a da onda tri mjeseca ne zatresete mrežu.

- Ne baš. Moramo pobijediti, bez obzira tko zabije te moramo dati kontinuitet našim rezultatima.

Smjena Mazzarrija?

- Bio sam u reprezentaciji kad sam to čuo, ali to je sada iza nas. Mi se igrači isto osjećamo odgovornima jer mi smo ti koji igraju, ne može samo trener biti kriv. Sada je tu Mancini, trenirao je vrhunske klubove, ima karizmu i već na prvom treningu igrači su bili zadovoljni.

Mancini je baš Kovačiću namijenio ulogu razigravača.

- Bio bi to prekrasan poklon i koristan. Jako bi mi važno bilo da me vodi bivša 'desetka' na takvoj razini. Nismo puno pričali, iako sam mu objasnio način svoje igre.

>>Kovačić, Halilović 
i Jedvaj među 101 
najboljom nadom

Komentara 2

NL
nenad.levar
11:38 21.11.2014.

mancini ce brzo shvatiti da kovacic nema pojma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije