Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real proigrao

Kovačić i Modrić slavili protiv Halilovića, kući ga otpratili s pet komada!

Real - Sporting
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.01.2016.
u 17:56

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 65. umjesto ozlijeđenog Benzeme.

Madridski Real pod vodstvo novog trenera Zinedinea Zidanea igrao kao preporođen. U 20. kolu Primera još su jednom odličnom predstavom došli do uvjerljivog slavlja, a ovoga puta s pet komada u mreži kući je ispraćen je Sporting Gijon (5:1).

Bio je to uraganski početak susreta, Real je već u 18. minuti vodio sa 4:0, a u strijelce su se upisali Bale, Ronaldo (dva gola) i Benzema. Golovi i akcije bile su fenomenalni, a publika je napokon bila u deliriju. U 37. minuti Alen Halilović, koji je izašao na poluvremenu, u kaznenom prostoru je pao nakon što mu je uklizao Varane, ali sudac nije pokazao na bijelu točku. Komentatori Sky Sportsa nakon ponovljene snimke složili su se da branič Reala nije dirao loptu i da je trebao biti jedanaesterac.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

No, umjesto da gosti smanje, domaćin je povisio na 5:0, Benzema je zabio nakon sjajne asistencije Isca, a publika je na nogama ispratila svoje igrače u svlačionicu. U nastavku susreta Real je spustio intenzitet i nije zabio pogodak, ali je zato Ivette Lopez u 62. postigao počasni za Sporting.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 65. umjesto ozlijeđenog Benzeme.

>>Juventus razbio Udinese, Mandžukić izborio jedanaesterac i crveni karton

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije