Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCES PRILAGODBE

Kovačić i Brozović odradili zajednički trening, pogledajte kako se snalaze

Marcelo Brozović
Foto: FC Inter
1/4
30.01.2015.
u 10:12

Marcelu pomaže što za suigrača ima kolegu i prijatelja iz reprezentacije.

Marcelu Brozoviću u prilagodbi na milanski Inter zasigurno pomaže činjenica što je tamo već dvije godine Mateo Kovačić, također bivši igrač Dinama i suigrač u reprezentaciji.

U Apiano Gentileu će stoga Brozoviću biti svojevrsni vodič po Milanu dok se ne snađe, a i prevodit će mu ono što ne razumije. Sigurno će na taj način Marcelo biti mnogo opušteniji i još spremniji dočekati debi u Interovom dresu.

A kako prilagodba napreduje na samom terenu pogledajte i sami na video snimci koju je objavio Inter. Riječ je o dvostrukom treningu, a naši nogometaši odradili su ga bez greške.

>> Brozović predstavljen u Interu: Nadam se da ću ovdje postati kompletan igrač

 

Komentara 2

Avatar feudalac
feudalac
12:43 30.01.2015.

...a zašto Sušić nije došao na trening? Očekujem da se Torcida okupi na rivi a Pavasović tuži Inter i da upotrijebi sve pravne mogućnosti. - Čekamo da nam se Miki Rapaić javi, on je u Milanu kao Sušićev zastupnik, kao prethodnica, mi čekamo... Znate, čudna je to pozicija, otkad smo zadnji put razgovarali u Milanu s predstavnicima Intera pred Novu godinu obećali su nam se javiti, od tada se još ništa nije dogodilo. Mi smo se usmeno dogovorili, rekli su nam da čekamo i šutimo. ____________ dobro su vam rekli...

MI
mirko0410
13:18 30.01.2015.

stvarno kaj se čeka svi na rivu, dva dinamovca u Interu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije