Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eintracht Frankfurt

Kovačev igrač šokirao odlaskom u mirovinu

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
27.05.2016.
u 22:14

Reinartz se Eintrachtu pridružio na ljeto prošle godine, a u svojoj karijeri je bio najvjerniji Bayeru iz Leverkusena, za kojeg je upisao 191 nastup i postigao 12 pogodaka.

Veznjak Eintrachta Stefan Reinartz je u 27. godini života odlučio otići u mirovinu i tako šokirao trenera Niku Kovača., kao i njemačku nogometnu javnost. Reinartz je bio standardan prvotimac momčadi ove sezone sve dok ga nisu pokosile ozljede i upravo su one razlog zašto je odlučio obijesiti "kopačke o klin".

- Protekle tri godine moje karijere su bile obilježene brojnim ozljedama i razočarenjima. Tijekom tog vremena sam se mogao posvetiti drugim stvarima. Nakon posljednje tri ozljede koje su trajale šest mjeseci nisam bio uvjeren da je ovo pravi put za mene u budućnosti - objasnio je njemački veznjak.

Reinartz se Eintrachtu pridružio na ljeto prošle godine, a u svojoj karijeri je bio najvjerniji Bayeru iz Leverkusena, za kojeg je upisao 191 nastup i postigao 12 pogodaka.

>> Kramarić: Bolje sam se snašao u Njemačkoj, zato ostajem

Komentara 1

SS
sokac sa drave
22:53 27.05.2016.

Ovo je potvrda da ima pametnih igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije