Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postali su pravi hit

Kovačev Eintracht i dalje 'gazi' sve pred sobom, očajni Halilović izašao na poluvremenu

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 22:21

Eintracht nakon osam kola ima 14 bodova te zauzima četvrtu poziciju, onu koja bi na kraju sezone vodila u doigravanje za Ligu prvaka.

Nogometaši Eintrachta, koje vodi Niko Kovač sa svojim stožerom, nastavljaju s odličnim igrama u novoj sezoni. U osmom kolu njemačkog prvenstva u gostima su bez većih problema pobijedili HSV sa 3:0, u utakmici u kojoj su doista bili dominantni.

U 35. minuti prvi put se zatresla mreža, Holtby je postigao autogol, a s tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku susreta kod domaćina je u 57. minuti drugi žuti karton dobio Diekmeier pa je Eintrachtu nakon toga bilo još i lakše. Samo tri minute kasnije Tarashaj je povisio na 2:0, a konačni rezultat postavio je Seferović u 69. minuti.

Ante Rebić nije konkurirao za susret zbog ozljede stopala, dok je za HSV napokon od prve minute zaigrao Alen Halilović, koje je trener postavio u sredinu, odmah iza najisturenijeg napadača, ali mladi hrvatski reprezentativac nije se proslavio, odigrao je prilično loše pa je već na odmoru ostao u svlačionici.

Eintracht nakon osam kola ima 14 bodova te zauzima četvrtu poziciju, onu koja bi na kraju sezone vodila u doigravanje za Ligu prvaka. Bayern mu bježi samo tri boda, a Köln i Leipzig po bod, iako valja istaknuti da svi imaju utakmicu manje. Međutim, Kovaču treba čestitati jer mu momčad koja se lani jedva izborila za ostanak u ligi ove sezone igra jako dobro, imaju prepoznatljivu igru, a i rezultati su zasad iznad očekivanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 13

DM
drazen.muhvic
22:28 21.10.2016.

Kako vas nije sram? Kako se usuđujete napisati "očajni Halilović"? Pa dečko je imao dva točna nebitna dodavanja i desetak popravljanja frizurice, a vi tako o njegovoj igri?

Avatar nula
nula
22:31 21.10.2016.

Bravo Niko !!

TA
TEXAS ARIZONA
00:03 22.10.2016.

Ovaj pulover mu donosi srecu......Ko zna ....zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije