Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Borussije (D)

Kovačev Eintracht s igračem manje svladao Schalke, Halilović igrao u remiju HSV-a

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
27.08.2016.
u 17:35

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Brekalo s klupe za pričuve pratio je gostujuću pobjedu svog Wolfsburga.

Borussia Dortmund pobjednički je počela novu sezonu u Bundesligi slavivši protiv Mainza (2:1), bivše momčadi svog trenera Tuchela. Pobjedu joj je donio dvostruki strijelac, Gabonac Aubameyang (17' i 89'-11m). Muto je pogotkom u sudačkoj nadoknadi tek ublažio poraz.

Eintracht Frankfurt, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, također je osvojio tri boda na početku prvenstva. Na svojoj Commerzbank-Areni frankfurtska momčad nadjačala je Schalke sa 1:0. Meier je u 13. minuti zabio pobjednički pogodak, a isti igrač mogao je povećati prednost u 68. minuti kada nije iskoristio jedanaesterac. Kovačeva momčad posljednjih desetak minuta odigrala je s igračem manje zbog isključenja Jamajčanina Hectora.

Alen Halilović igrao je od 66. minute za HSV u remiju s Ingolstadtom (1:1). Hrvatski veznjak ušao je u igru pri vodstvu svoje momčadi (strijelac Wood u 30'), a gosti su 13 minuta kasnije izjednačili golom Austrijanca Hinterseera. 

 

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Brekalo s klupe za pričuve pratio je gostujuću pobjedu svog Wolfsburga kod Augsburga (2:0).

Köln je pobijedio Darmstadt sa 2:0.

>>UŽIVO Klopp nudi 13 milijuna eura za mladog Hrvata, Rog ipak odlazi!

>>Tottenham i Liverpool remizirali, Lovrenu 90 minuta

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije