Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK SPLITA

Kovač pozvao Marka Roga za utakmicu s Argentinom!

Marko Rog
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
24.10.2014.
u 19:48

U Park mladeži danas je stigao dopis iz HNS-a u kojem se navodi da će talentirani 19-godišnjak konkurirati za susret s Messijem i ostalima koji je na rasporedu 12. studenoga u Londonu.

Hrvatski izbornik Niko Kovač pozvao je veznjaka Splita Marka Roga u A reprezentaciju za prijateljski susret s Argentinom!

Službena stranica Splita navodi da je u Park mladeži danas stigao dopis iz HNS-a u kojem se navodi da će talentirani 19-godišnjak konkurirati za susret s Messijem i ostalima koji je na rasporedu 12. studenoga u Londonu.

Rog, koji igra sjajno u dresu crvenih, u Split je došao ovoga ljeta. Rodom je Zagorac, iz Nedeljanca, prvoga sela do Varaždina.

>> Ivanković: Rog je novi Luka Modrić, a 'stručnjaci' to nisu primijetili

Komentara 6

PR
provokatorica
00:19 25.10.2014.

Jel to nešto kao Belle koji je završio u kamerunskoj reprezentaciji?

Avatar white socks
white socks
22:14 24.10.2014.

Rog je, odnosno bit će, izuzetan igrač ali jeli trenutno za a selekciju, e ... A možda treba mlade nagraditi i na ovaj način.

Avatar dr_watson
dr_watson
08:27 25.10.2014.

takvi igraci prije uspiju koji idu korak po korak nego razvikane zvijezde u maldim kategorijama osim ako nisi supertalent kao Ante Coric taj je jednostavno predodreden da uspije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije