Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modrićeva ozljeda

Kovač o napadu na Real: Bila je to nesretna izjava, valjda neće utjecati na odnose

Modrić, Kovač
Foto: Marca screenshot
28.04.2015.
u 12:44

Posljednjih godina je Lukin kalendar puno izazovniji i teži, a u kombinaciji s lošom srećom, dogodile su se ozljede - rekao je hrvatski izbornik.

Hrvatski izbornik Niko Kovač iskoristio je odlazak u Španjolsku kako bi pogledao uzvrat četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Atletica te obišao svoje ključne igrače Luku Modrića, Marija Mandžukića i Ivana Rakitića.

- Sastao sam se s Modrićem i Mandžukićem, a bio sam i u Barceloni s Rakitićem. Bila je to prilika da pogledam dobre utakmice i vidim u kakvom su stanju naši najvažniji igrači - kazao je Kovač u intervjuu za Marcu te se osvrnuo na Modrićevu ozljedu. Prema posljednjim informacijama iz Madrida, hrvatski veznjak mogao bi se vratiti brže od isprva predviđenog.

- Luka ima 29 godina i imao je sreće s ozljedama u karijeri. Zbog njegove radne etike i odlične kondicije, do sada je izbjegavao ozbiljnije ozljede. Posljednjih godina je njegov kalendar puno izazovniji i teži, a u kombinaciji s lošom srećom, dogodile su se ozljede - rekao je hrvatski izbornik i dodao:

- Ne mislimo da je trener Carlo Ancelotti kriv za Lukinu ozljedu. Vjerujemo da Real i njegov trener žele najbolje za Luku, kao i mi.

Kovač je potom obrazložio i navode liječničkog tima hrvatske reprezentacije koji je krivicu za ozljedu svalio na kraljevski klub.

- Dr. Boris Nemec je veliki profesonalac i poštujem ga. Hrvatski savez je razvio blisku suradnju sa svim klubovima u kojima igraju hrvatski igrači, uključujući i madridski Real. Bila je to nesretna izjava, nadam se da neće utjecati na odnose našeg stožera i Madrida. Ozljede su dio nogometa i ne bih volio nikoga optuživati.

Dodao je kako će za Modrićev oporavak trebati vremena.

- Optimističan je. Osjeća da napreduje, ali trebat će vremena. U klubu i reprezentaciji vjerujemo da će igrati još ove sezone. Zdravlje je prioritet i nitko neće riskirati ako Luka ne bude na 100 posto. Nadam se da će igrati protiv Italije, ali nećemo ga forsirati - zaključio je Kovač.

>>Modrićevo čudo: Ipak će biti spreman za uzvrat s Juventusom?

Komentara 3

Avatar Pablo 69
Pablo 69
14:52 28.04.2015.

Dobro se Luka i drzi kao kontas koliko tekmi igraju godisnje. Jos uz to redovno dobijes po nogama. Brz oporavak zelim...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:35 28.04.2015.

Kovač kao uvijek .........pravi gospodin . Šteta za Luku , jedan Real pun zvijezda bez njega izgleda jadno , mislim da to sve govori o njegovoj kvaliteti . Tko je kriv za ozlijedu nije baš najinteligentnije pitanje kad je to u sportu narmalna stvar .

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
02:49 29.04.2015.

hahaha, kakvo uvlačenje Realu, nije šala ako Real ne pusti Lukicu kao što se Messi u Barci čudom ozlijedi baš prije reprezentstivne stanke. Ipak nam je Luka jedan os najbitnijih igrača, treba popraviti stvari koje je zakuhso doktor koji tako me razmišlja, haha, ajd, neka, bravo zs Kovača, n2adam se da će djelovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije