Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kovač nastavio niz bez poraza, Eintracht do boda s igračem manje

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/9
09.12.2016.
u 22:30

Domaća momčad igru je završila s igračem manje, u 82. minuti crveni je karton dobio Timothy Chandler

Niko Kovač nastavio je uspješan niz sa svojim Eintrachtom. U prvoj utakmici 14. kola njemačke lige Eintracht je u Frankfurtu igrao s Hoffenheimom 0:0.

Domaća momčad igru je završila s igračem manje, u 82. minuti crveni je karton dobio Timothy Chandler.

Iako je susret završio bez pogodaka igralo se grubo. Sudac Dingert je osim crvenog pokazao ukupno osam žutih karton od toga pet domaćim igračima, sve u drugom poluvremenu.

Kovač je ovim bodom nastavio niz od osam utakmica bez poraza. U Eintrachtu je Ante Rebić igrao od 61. minute, dok je kod Hoffenheima Andrej Kramarić igru napustio u 60. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije