Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik razgovarao s lukom

Kovač: Modriću nije lako, a znamo što predstavlja našoj reprezentaciji

Kovač, Modrić
Davor Javorović/PIXSELL
19.04.2015.
u 15:11

Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, kaže izbornik.

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću koji će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana, stoji na stranicama HNS-a.

Modrić je ozlijeđen u prvenstvenom srazu Reala i Malage, a današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da se radi o ozljedi drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena. Predviđa se pauza od šest tjedana za zvijezdu Reala i hrvatske reprezentacije.

- Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je uhvatio ponovno pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju - komentirao je izbornik Kovač.

Oporavak od šest tjedana ujedno znači da je Modrić upitan za susret između Hrvatske i Italije.

- Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije - zaključuje Kovač.

>>Potvrđene crne prognoze: Modrić vjerojatno izgubljen za okršaj s Italijom!

>>Rodriguez: Zabrinut sam za Modrića, Ancelotti: Vjerujem da će igrati već u srijedu

Komentara 3

MA
Maxi73
01:51 20.04.2015.

Janeze smrdiš

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
18:23 19.04.2015.

Kovač: Modriću je uz sjajne novce u Realu lako, a znamo što predstavlja našoj reprezentaciji Thompsonova muzika makar za nju igraju uglavnom stranci i uvoženi gastarbeiteri poput mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije