Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikola kalinić:

'Kovač me nije ni nazvao otkad je izbornik, ni sad ne očekujem poziv'

Nikola Kalinić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.03.2015.
u 13:00

Bilo je problema u reprezentaciji, Dudu i Jela su se ostavili igranja za repku, ali me Kovač nije zvao, kaže napadač Dnjipra.

Nikola Kalinić vratio se s "godišnjeg" i odmah ušao u golgeterski ritam. Nakon zimske pauze u ukrajinskom prvenstvu i Europi, Dnjipro je krenuo odlično u proljetni dio sezone. A Kalinić je bio strijelac protiv Olympiacosa i Volina.

Kalinić nije zaigrao za reprezentaciju otkad je Niko Kovač, njegov suigrač s Eura 2008. godine, na kormilu. Naprotiv, nisu se niti čuli, piše Goal.

Izbornik nema više tako bajnu situaciju s napadačima kao pred kraj 2014. godine, na raspolaganju su mu samo Mandžukić i Kramarić, Olić je ozlijeđen, Čop navodno nije u kombinaciji, a utakmica s Norveškom je 28. ožujka.

- Iskreno, ne očekujem poziv ni sad. Čitam da smo u problemima s napadačima i to je sve što znam. Je li me izbornik kontaktirao za mogući poziv? Nije me niti jednom nazvao otkad je izbornik! Bilo je problema u reprezentaciji, Dudu i Jela su se ostavili igranja za repku, ali me Kovač nije zvao ni tad. Ne vidim zašto bi se sad nešto tu promijenilo - rekao je Kalinić.

Što Kalinić kaže o Hajduku te kakve planove ima pročitajte ovdje.

>>Nikola Kalinić s dva pogotka srušio Rijeku u Alexovu debiju

Komentara 8

MA
MagnusJohnson
14:17 03.03.2015.

Sjećamo se tamo u listopadu kada je Niko Kranjčar zabio gol iz slobodnog udarca za QPR, iste večeri novinari Večernjeg su krenuli u pljuvanje izbornika i HNS-a što Kranjčar nije u repki, danima nakon toga provođene su ankete da li treba vratiti Kranjčara, novinarčići pisali kolumnu za kolumnom o potrebi za tim plemenitim nogometašem koji je od toga dana da danas zabio još jedan gol, a 80 posto utakmica nije počeo od početka.

MA
Majur
13:35 03.03.2015.

Blago Niki Kovaču kad ima toliko savjetnika( novinara) koji se razumiju u nogomet kao Mara u krivi k....Daš dva gola i opaaa Ajmo u repku, ili bar popljuj- izvali nešto da se ima šta pisati....Prvo stup Jelavić, pa još veći stup Kalinić,ajmo ih ugurat među pozvana 22 igrača pa kad za vrijeme tekme ne budu igrali neg grijali klupu možda pop.zde i javno kritiziraju.... pa bude štofa za pisanje i podmetanje.... jad i bijeda novinarstva

Avatar feudalac
feudalac
14:40 03.03.2015.

...i ja mislim da ne trebas cekati poziv izbornika.... Ali Maglica recimo ima sve sanse zaigrati za reprezentaciju, zabio je gol Zadru, mase rukama i nogama na svaku sudacku odluku, zna se bacati po sestnaestercu ko padavicar i sto je najvaznije igra za Hajduk i navija za reprezentaciju od malih nogu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije