Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka izbornika

Kovač: Hrvatska može biti ponosna što ima igrače poput Modrića i Rakitića

niko kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.10.2014.
u 13:23

– Prigodno je da je Luka dobio nagradu baš nakon derbija protiv Barcelone u kojem je pokazao svu raskoš svog talenta i gdje je pored najvećih zvijezda svjetskog nogometa bio ponajbolji igrač

Luka Modrić sinoć je i službeno proglašen najboljim centralnim veznim igračem španjolske lige, a pohvale na njegov račun stižu sa svih strana. Možda i najveće priznanje za hrvatskog razigravača jest sama činjenica da je nagradu dobio na temelju glasova navijača, što dovoljno pokazuje koliko ga cijene. Modrić je bio ljubimac navijača i u Premiershipu, što najbolje prikazuje o kakvom se igraču radi. Nije ga, naravno, zaboravio pohvaliti ni izbornik Niko Kovač.

– Kada dobijete nagradu za najboljeg veznog igrača u Španjolskoj, to dovoljno govori. Luka u kontinuitetu pokazuje kvalitetu i znanje koji su mu osigurali ovakvo poštovanje u Španjolskoj, u ligi koja obiluje kvalitetnim veznim igračima – rekao je Kovač za HNS i dodao:

– Prigodno je da je Luka dobio nagradu baš nakon derbija protiv Barcelone u kojem je pokazao svu raskoš svog talenta i gdje je pored najvećih zvijezda svjetskog nogometa bio ponajbolji igrač na terenu. Čestitam mu što je uz talent spojio iznimne radne navike i zato je zaslužio ovakve nagrade, a želim mu puno zdravlja kako bi mogao nastaviti s takvim igrama.

Nagradu je dobio i Ivan Rakitić i to za fair-play. Raketa je svojim ponašanjem i pristupom igri primjer svakom nogometašu.

– Čestitam i Ivanu, on je odličan izbor za tu nagradu jer je pravi primjer profesionalca i korektnog sportaša, lider na terenu i izvan njega. Hrvatski nogomet može biti ponosan što ima dvojicu takvih veznjaka u najvećim svjetskim klubovima, a posebno na činjenicu da uz očigledne nogometne imaju i iznimne ljudske kvalitete te da kao takvi mogu biti pravi uzori mladim nogometašima – zaključio je Kovač.

>>Iza Modrića je sjajna sezona, jedino na SP-u nije briljirao

Komentara 10

MT
mladen.turcic
14:08 28.10.2014.

kralj

DE
derin
19:47 28.10.2014.

"Hrvatska može biti ponosna što ima igrače poput Modrića i Rakitića" i na tebe kovaču koji ih praktički guraš u obranu i stavljaš kraj njih brozovića da se proda.

DU
Deleted user
22:31 28.10.2014.

naravno da smo ponosni. I oni iz HDZ-a i oni iz SDP-a. Kako ne uspijemo pronaci politicare na koje bi svi bili ponosni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije