Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Luka je dobro'

Kovač: Brozović je dokazao da sam ga s pravom vodio u Brazil

Luka Modrić i Niko Kovač
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
03.03.2015.
u 18:35

– Luka je dobro. Nismo se čuli jer je dogovor bio da se čujemo samo ako bude nekih problema. Hvala Bogu, problema očito nema

Sve nam je bliži novi nastup hrvatske nogometne reprezentacije. 28. ožujka na Maksimiru u kvalifikacijama dočekujemo Norvešku, a u tom susretu trebao bi nastupiti i Luka Modrić iza kojeg je duga pauza zbog ozljede. Izbornik Niko Kovač potvrdio je da je s Lukom sve u redu.

– Luka je dobro. Nismo se čuli jer je dogovor bio da se čujemo samo ako bude nekih problema. Hvala Bogu, problema očito nema. Ne znam još u kakvom će stanju biti za Norvešku, hoću li s njim moći računati za svih 90 minuta. Odigrat će neke minute i u Realu, pa ćemo vidjeti – rekao je Niko Kovač za 24 sata i osvrnuo se na Marcela Brozovića.

– On ima igru u oba smjera. To što ga je kupio Inter i što je ondje standardan samo dokazuje njegovu kvalitetu. To sam vidio još u mladoj reprezentaciji. Govorio sam kako je odličan i, uostalom, zbog toga je i išao na Svjetsko prvenstvo. Sve ovo je dokaz da sam bio u pravu kad sam mu dao priliku.

A što je još rekao Niko Kovač, pročitajte OVDJE!

>>'Kovač me nije ni nazvao otkad je izbornik, ni sad ne očekujem poziv'

Komentara 1

Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
07:47 04.03.2015.

Men s cini da ti i Lukica niste na istoj frekvenciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije