Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Kopić: Mi ćemo igrati maksimalno, a Rijeka i Dinamo nek’ se bore

14.10.2016., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo. Soren Christensen, Domagoj Pavicic.  Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
18.02.2017.
u 14:24

Na početku proljetnog nastavka Prve HNL, u subotu u 17 sati Dinamo će u Maksimiru ugostiti momčad Slavena Belupa

Pogled na tablicu naše lige govori da bi najmirniji u nastavak sezone trebali ući nogometaši Slavena Belupa. “Betonirani” su na petom mjestu, teško će i prema gore i prema dolje. No to ne znači da dečki iz Koprivnice nemaju ambicija.

Pokrivač će opet igrati

– Veseli što prvenstvo kreće, samo nek’ se igra. Mi smo spremni, a ambicije su nam igrati dobar nogomet, osvojiti što više bodova, a u individualnom smislu profilirati igrače koji će za klub predstavljati vrijednost – veli trener Slavena Belupa Željko Kopić.

Hajduk vam na četvrtom mjestu bježi deset bodova.

– Velika je to prednost, ali prvih nekoliko kola mnogo toga će reći. Pustimo sad pripremne utakmice, ovo je ipak drukčije, uskoro ćemo vidjeti kakav je raspored snaga.

Koprivničani nisu puno promijenili kadar, otišli su Štiglec i Savić, došli Melnjak i Josip Tadić. A u kadar se nakon bolesti vratio i Nikola Pokrivač.

– Dobro je, odradio je treninge na pripremama, sad ga malo muče mišići što je nakon duge stanke i očekivano, no igrat će on ovog proljeća.

Slaven starta danas u Maksimiru (17 sati), na prošlom gostovanju kod Dinama Filip Benković oteo je Koprivničanima dva boda pogotkom u 83. minuti.

Nemam pojma tko će biti prvi

– A što se može, u svakom slučaju volio bih da se i danas predstavimo u dobrom izdanju, a ako bi to još donijelo i dobar rezultat, nitko sretniji od nas – veli trener Slavena Belupa.

Nije želio ni iz svog neutralnog kuta prognozirati tko će biti prvak.

– Nemam pojma! Bez obzira na to u kakvoj poziciji bili Dinamo i Rijeka kad budu igrali s nama, mi ćemo biti maksimalni, a oni nek’ sami odlučuju o svojoj sudbini i naslovu prvaka – zaključio je Kopić.

– Nema više gubitka domaćih bodova – rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev, koji neće moći računati na Machada, Benkovića, Soudanija i Henriqueza.

Debitirat će srednji branič Marko Lešković, koji je nakon dolaska iz Rijeke zbog ozljede izgubio cijelu jesen, a na klupi će priliku čekati Sammir i Guilherme. Spomenimo cijene ulaznica – tribina sjever 10 kuna, istok 20 i zapad 30 kuna. A na istočnu će tribinu biti besplatan ulaz za djecu do 14 godina u pratnji starije osobe, za pratnju također vrijedi ta besplatna ulaznica. Možebitni Dinamov sastav (4-2-3-1): Livaković – Stojanović, Sigali, Lešković, Pivarić – Antolić, Pavičić – Olmo, Gojak, Ćorić – Hodžić.

>>Guilherme: Bog mi je najvažniji u životu, sviram violinu u crkvi, a za Dinamo sam čuo i u Brazilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije