Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

Komunikacija mora postojati, Štimac me zvao po tri puta tjedno

Igor Štimac
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.10.2014.
u 17:14

– Neću se ponašati kao Del Bosque, koji me nikada nije nazvao – rekao je Mourinho.

Trener Chelseaja Jose Mourinho nedavno se obrušio na Diega Costu i politiku koja se provodi u reprezentacijama. Smatra da je to, kao i nedostatak kvalitetne komunikacije, razlog brojnih ozljeda.

– Nema pravila ni zakona koji štite klubove. Sve ovisi o izbornicima reprezentacija i njihovoj dobroj volji hoće li se dobro brinuti za igrače ili će biti sebični. Ja nisam jedan od onih koji će igračima reći da ne idu i da se pretvaraju da su ozlijeđeni. Dapače, ja ih potičem da odu. Mi volimo da naši igrači igraju na velikim natjecanjima. Imate izbornike i liječnike u reprezentacijama koji žele uspostaviti odnos, a imate one koje uopće ne zanima stanje igrača. Tu smo nemoćni – rekao je Portugalac i sjetio se Igora Štimca:

– U karijeri sam imao nekoliko izbornika s kojima sam bio u stalnom kontaktu, a opet ima onih koji iz godine u godinu nikako da nazovu. Igrači trebaju biti ponosni da igraju za reprezentaciju i Chelsea može biti ponosan da naši igrači dobivaju pozive. Ove sezone jedino me nazvao engleski izbornik Roy Hodgson. Kada sam bio u Realu, tadašnji Modrićev izbornik Igor Štimac me zvao tri puta tjedno.

Otkrio je potom i da jednog dana želi postati izbornik, ali i da mu smeta loš odnos sa španjolskim izbornikom.

 – Ako jednog dana postanem izbornik, a nadam se da hoću, vodit ću reprezentaciju na svoj način, ali bit će to dobro i za klubove i za igrače. Neću se ponašati kao Del Bosque, koji me nikada nije nazvao.

>> Diego Costa za Chelsea igra kad nađe slobodnog vremena

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
18:20 20.10.2014.

kruno jurcic ga je zvao svaki dan:)

KN
knin95
22:41 20.10.2014.

Eto nesto i pozitivno u kontekstu " Stice"

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
14:50 21.10.2014.

Istina Štimac ga je zvao po tri puta tjedno i molio za savjet kako Slovencima objasniti zašto lopta odskače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije