Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nahvalili nas

Komentatori BBC-a oduševljeni: Užitak je gledati sjajni Dinamo!

Dinamo - Celtic
Foto: PA/Pixsell
03.10.2014.
u 09:00

"Dinamo je bio užitak za gledanje, njihova energija, njihova kontrola lopte... Sve osim realizacije. Osjetilo se kako su dobra momčad"

Dinamo je jučer poražen od Celtica 0:1, a taj poraz dodatno boli jer Dinamo je igrao vrlo dobro, na trenutke čak i odlično. Hrvatski prvak u potpunosti je nadigrao prvaka Škotske, ali se kući, nažalost, vraća "kratkih rukava". Momčad Zorana Mamića imala je niz lijepih prilika, ali ih jučer nije iskoristila. Posebno se to odnosi na Wilsona Eduarda koji je pogodio gredu, a uz to promašio i nekoliko čistih prilika. A igrom hrvatske momčadi oduševljeni su i komentatori BBC-a.

– Ovo su tri krucijalna boda za Celtic. Ne mogu vjerovati da je samo jedan gol postignut na ovoj utakmici, bilo je 12-13 dobrih prilika. Craig Cordon Celticu je osigurao četiri boda u prve dvije utakmice, a kad imaš odličnog vratara, to znači da si imao sreće. Celtic mora priznati da se izvukao večeras. Bila je ovo odlična utakmica i sjajna atmosfera, rekao je komentator Tom English, a nadovezao se njegov kolega Chick Young.

– Svidio mi se način na koji igra Dinamo, gledali smo fantastičnu utakmicu.

Murdo MacLeod se također složio s kolegama i pohvalio Dinamo.

– Dinamo je bio užitak za gledanje, njihova energija, njihova kontrola lopte... Sve osim realizacije. Osjetilo se kako su dobra momčad, a ovo su velika tri boda za Celtic.

>>Dinamo je izgubio jer se preplašio "velikog Celtica"

>>Trener Celtica: Dinamo je u nastavku bio bolji, ali je Gordon fantastično branio

>>Škotsko prokletstvo nije razbijeno - Dinamo poražen u Glasgowu!

Komentara 25

Avatar WindFucker
WindFucker
09:37 03.10.2014.

Apsolutno se slažem, uz ovakvu igru Dinama rezultat mi i nije toliko bitan. Bio je užitak gledati tekmu...

Avatar tkozna
tkozna
09:14 03.10.2014.

Imam osječaj da sam gledao najljepšu igru Dinama ikada. Hvala igračima.

Avatar rajetin
rajetin
10:48 03.10.2014.

Ako ovako nastave igrati, doći će i rezultati. Sigurno. Momčadi s kojima su u grupi nisu bolje od Dinama. niti jedna! Pitanje je samo je li to bilo stvarno lice Dinama. Ako jest, vratit će se i publika. To je nogomet koji već dugo čekamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije