Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović ugostila hrvatsku reprezentaciju

Kolinda reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
25.03.2015.
u 17:30

Goste u uredu predsjednice predvodili su izbornik Niko Kovač te predsjednik HNS-a i novi član Izvršnog odbora Uefe Davor Šuker

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku je primila hrvatsku reprezentaciju te delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza.

Goste u uredu predsjednice predvodili su izbornik Niko Kovač te predsjednik HNS-a i novi član Izvršnog odbora Uefe Davor Šuker.

Grabar Kitarović zahvalila je igračima što promoviraju Lijepu našu diljem svijeta te napomenula da su i navijači nerazdvojni dio momčadi.

– Hrvatsku nogometnu vrstu podupiremo u nadi najboljih rezultata, ali srcem smo s vama i kada rezultati nisu onakvi kakvima smo se nadali – rekla je predsjednica i poželjela reprezentaciji puno uspjeha i pobjedu protiv Norveške u subotu.

Predsjednica je na dar dobila uokvireni dres reprezentacije s potpisima igrača.

>> Olić dobio priznanje za sto nastupa u reprezentaciji i neka to proslavi golom Norveškoj!

Komentara 39

Avatar guza guzic
guza guzic
18:44 25.03.2015.

HAHAHAHA,,,,sad ce haos nastati u lipoj nasoj Bravooooo Kolinda ti momci su ponos Hrvatske,,,joj Suker joj cvice donija hahahahaha,,sace vesna pusic puknit od zavisti ,,,,

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:55 25.03.2015.

24 sata žena radi ,,,,,,,Kolinda predsjednice svaka čast!

HL
HV_LAKI102
19:09 25.03.2015.

Jos da pobjedimo i bice pun pogodak!....tako to izgleda kad pravi Domoljub vodi zemlju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije