Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlaar kao zamjena?

Koeman: Nismo dobili novu ponudu Liverpoola za Lovrena

Ronald Koeman
Foto: PA/Pixsell
22.07.2014.
u 10:35

Nizozemac je izostavio Lovrena te on nije bio među 22 igrača koji su konkurirali za susret sa Swindonom.

Ronald Koeman, trener Southamptona, nakon pripremne utakmice sa Swindonom (1:0) kazao je kako posljednjeg tjedna nije bilo kontakta s Liverpoolom oko hrvatskog braniča Dejana Lovrena.

- Nismo dobili ponudu Redsa za Lovrena. Znamo da su mnogi zainteresirani za naše igrače, no moramo pričekati i raditi na našoj momčadi - kazao je Koeman.

Inače, Nizozemac je izostavio Lovrena te on nije bio među 22 igrača koji su konkurirali za susret sa Swindonom. Koeman očito ne želi uigravati igrače koji su na izlaznim vratima kluba, a vjerojatno mu se nije svidjelo niti otvoreno isticanje želje za odlaskom na Anfield 25-godišnjeg braniča.

Engleski mediji pišu kako bi na Lovrenovo mjesto, ako ode u Liverpool, trebao uskočiti Nizozemac Ron Vlaar, igrač Aston Ville kojeg je Koeman već trenirao u Feyenoordu.

- Poznajem Vlaara iz tog razdoblja. Vidjet ćemo kako će se odvijati situacija sa Lovrenom. No, kao što znate, u nogometu ima i mnogo glasina - zaključio je nizozemski stručnjak.

>>Trener Koeman napao Lovrena: Pretjerao je!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije