Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Kod Bjelovara pretučen trener: 'Bejzbol palicom me pretukao roditelj jednog mojeg bivšeg igrača'

Mario Kos
Foto: Facebook/Mario Kos
1/3
01.02.2017.
u 21:26

Ovo je drugi incident u hrvatskom nogometu u zadnjih pola godine. Prije četiri mjeseca u Stobreču je pretučen daruvarski sudac Bruno Marić

Trener NK Bjelovara Mario Kos prošle je nedjelje pretučen bejzbol palicom na benzinskoj postaji kraj Bjelovara, piše zvono.eu. Kos je potvrdio da ga je pretukao roditelj njegova bivšeg igrača.

- Na benzinskoj postaji me dočekao roditelj jednog od igrača kojega sam svojevremeno trenirao i koji tri godine nije u klubu. Počeo me tući bejzbolskom palicom pa sam, štiteći glavu, najviše udaraca dobio po rukama. Više detalja ne mogu iznijeti jer je sve u rukama policije. Ja sam već u dobrom stanju, obavljam trenerske dužnosti s prvom ekipom i čekam rasplet situacije - rekao je Kos o incidentu.

Nogometni klub Bjelovar za petak je zakazao sjednicu Izvršnog odbora, kada će uprava klupa izdati priopćenje.

Ovo je drugi incident u hrvatskom nogometu u zadnjih pola godine. Prije četiri mjeseca u Stobreču je pretučen daruvarski sudac Bruno Marić. 

>>Bruno Marić otkrio zastrašujuće detalje: 'Vikali su da će me ubiti'

Komentara 7

SE
Senad1226
10:52 02.02.2017.

Razlog? Kos je dobio batine od jedne mrge zato što mu je jebao ženu. Gospođa je iz jedne poznate Križevačke obitelji. Našli su se u šumi jednoj u bj, gdje su počeli svoju akciju u automobilu, kada je naišao gospodinodin sa palicom izvukao kosa i počeo ga lupati. Kratko i jasno.

HL
hlibit
07:01 02.02.2017.

..nebi dobil s palicom da nisi nekaj gadno zaje...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:13 02.02.2017.

Bejzbol? Zanimljivo, pisi kako govoris je staro pravilo bivse federacije. Ju spik inglis?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije