Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karizmatični trener

Klopp predvodio navijanje: U Baselu ćemo imati 100 tisuća navijača

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.05.2016.
u 12:44

- Jedva čekam taj finale, vjerujem da bi u Baselu tag dana moglo biti i 100.000 naših navijača, kaže Nijemac.

Njemački stručnjak Jürgen Klopp,  nadmudrio je Marcelina i odveo svoju momčad u finale Europske lige gdje se nada da će osvojiti svoju prvu europsku titulu otkako je na klupi Liverpoola.

- Svi su mnogo pričali o ovoj momčadi prije nego što sam došao u Liverpool. Pričalo se o kvalitetnoj momčadi, ali i loše određenim transferima. I sada smo u finalu, idemo u Basel uspješno završiti ovu sezonu, rekao je Klopp nakon utakmice.

Liverpool je na svom Anfieldu svladao 'žutu podmornicu' rezultatom 3:0, a trener 'redsa' nakon utakmice nije mogao sakriti uzbuđenje pa je predvodio navijanje.

- Mali broj trenera doživi ovakve ovacije, no ne želim stati ispred svojih igrača koji su sve ovo izborili. Zbog ovakvih večeri jednostavno morate obožavati ovaj posao. Zato ga i ja volim. Nije lako, ali sada uživamo.

- Jedva čekam taj finale, vjerujem da bi u Baselu tog dana moglo biti i 100.000 naših navijača, kaže Nijemac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije