Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool

Klopp: Nikada ne bih dao 100 milijuna za samo jednog igrača

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.07.2016.
u 19:50

Ako dovedete igrača za 100 milijuna funti i on se ozlijedi, onda vam sve ode u vjetar. Onoga dana kada to postane cilj nogometa, ja više neću biti tu - kaže Jürgen Klopp

Jürgen Kloop nije oduševljen transferom Paula Pogbe u Manchester United koji će crvene vragove stajati 100 milijuna funti, odnosno oko 110 milijuna eura. Ne zbog toga jer se boji konkurencije, već zato što smatra da je to prevelika cijena za samo jednog igrača.

- Ako dovedete igrača za 100 milijuna funti i on se ozlijedi, onda vam sve ode u vjetar. Onoga dana kada to postane cilj nogometa, ja više neću biti tu. Nogomet se igra zajedno i kao takvog ga svi razumiju. Uvijek želiš imati najbolje igrače, ali za uspjeh je ključno izgraditi momčad - rekao je Jürgen Klopp, prenosi Goal.

- Drugi klubovi mogu potrošiti silni novac na skupljanje najboljih igrača. Ja želim drugačije raditi. Radio bih drugačije čak i kada bih mogao potrošiti toliko. Zapravo i ne znam koliko mogu potrošiti jer mi nitko nije rekao 'ne, ne možeš to napraviti' - kaže Klopp i dodaje:

- Ako potrošim novac, bit će to zato jer pokušavam izgraditi momčad, pravu momčad. Barcelona je to napravila. Možete osvajati naslove, prvenstva, ali važan je i način na koji to želite napraviti.

>>Jürgen Klopp želi da Dejan Lovren bude kapetan Liverpoola!

Komentara 2

BR
brčko
01:14 30.07.2016.

nisam baš ljubitelj kloppa, nakon što je na SP 2006. davao nekakve glupe izjave protiv hrvatske reprezentacije, ali sa ovom izjavom je 100% u pravu!

JO
josip
09:44 30.07.2016.

bolje kuput 5 igraca po 20 mill i imat po ekipe extra. A ovi od 100 mill sigurno nisu 5 puta bolji od ovih od 20. usporedba Pogbe i Perisica npr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije