Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Liverpoola

Klopp: Nema cesta bez kamenja, ne možete biti prvaci u prosincu

Bournemouth - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.12.2016.
u 00:16

Zadnji put kada je u Premierhsipu netko izgubio a da je vodio s dva razlike, dogodio u ožujku 2016. godine, a u glavnoj ulozi ponovno je bio Liverpool

Liverpool je ove sezone sjajan i svojim je navijačima donio puno sreće, no svako malo dogodi se svojevrsni 'flashback' koji svim Redsima ostavi gorak okus u ustima. Upravo se to dogodilo na gostovanju kod Bournemoutha gdje je Liverpool imao 2:0 pa 3:1 i od 76. minute nestao s terena pa na kraju izgubio 4:3. 

- Prije svega želim reći kako je Bournemouth slavio potpuno zasluženo. Pružili su veliku borbu. Mi smo utakmicu jednostavno predali u odlučujućem trenutku. Otvorili smo im vrata, a oni su kroz njih protrčali i zabili nekoliko sjajnih golova. Na kraju je zaslužen rezultat. Stvar je u tome da smo jednostavno loše igrali ćak i kada smo vodili 2:0. Bili smo statični. Kao da smo prestali igrati. Ako smo nešto naučili iz ovoga, onda je sve skupa OK - poručio je trener Liverpoola, Jürgen Klopp pa nastavio:

- U nogometu se ovekvi rezultati događaju, ali mi moramo naučiti iz toga. Bila je ovo lijepa priča, a mi smo nažalost bili na krivoj strani. Trenutno svakako nije dobar osjećaj, ali ponekad je takvo što u redu, čak i potrebno. Niti jedna cesta nije bez kamenja. Ne možete biti prvaci u prosincu. Ne možete niti ispasti u prosincu niti se išta od toga odlučuje već u prosincu, piše Goal.

Zadnji put kada je u Premierhsipu netko izgubio a da je vodio s dva razlike, dogodio u ožujku 2016. godine, a u glavnoj ulozi ponovno je bio Liverpool.

Bilo je to na utakmici protiv Southamptona koju su 'sveci' dobili 3:2. Štoviše, Liverpoolu je ovo pod Kloppom već četvrti put da ne pobjeđuje u utakmici u kojoj vodi dva razlike: Sunderland (2:2), Southampton (2:3) i Newcastle (2:2). 

Divock Origi zabio je lijep gol za 2:0. 

- Ovaj poraz je jako bolan jer smo željeli pobjedu. Jednostavno smo ispustili intenzitet s kojim smo počeli. Srtan sam što sam zabio lijep gol pa je ovaj poraz zato još i bolniji. Moramo ovo iskustvo iskoristiti na najbolji mogući način - rekao je Origi. 

Menadžer Bournemotuha, Eddie Howe bio je naravno zadovoljan pobjedom i prekoretom svoje momčadi. Bournemotuh je prvi put u Premiershipu pobijedio nakon što je gubio s dva razlike. 

- Nevjerojatna utakmica. Liverpool je bio jako dobar u prvom poluvremenu, ali mi smo uspjeli pronaći snage za preokret. Promijenili smo neke stvari u taktici, ali stvar je i u mentalitetu. Bili smo odlični iako je bilo trenutaka kada je puno lakše bilo odustati - rekao je Howe.

Komentara 3

KU
kupatilo
02:30 05.12.2016.

Sva sreca daga nema cesto u repki.Tako treba i da ostane.

BL
Blender
09:21 05.12.2016.

Napisao sam nekoliko puta da je Lovren antitalent. Ne razumijem da bi takav igrac trebao biti u reprenzentaciji???

KU
kupatilo
02:30 05.12.2016.

Lovren odlican kod cetvrtog gola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije