Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet dobnih kategorija

Klinci su prvog dana na Dalmatinko cupu pokazali kvalitetan nogomet

Dalmatinko cup
Foto: Ivica Čavka
1/13
28.04.2016.
u 22:20

Klinci u pet dobnih kategorija natječu se u skupinama koje nose imena nogometnih velikana iz Omiša i Dugog Rata (Erceg, Gabrić, Križanac, Perišić, Bilić)

Odigrane su prve utakmice na turniru Dalmatinko cup što se do nedjelje održava u Omišu i Dugom Ratu. Već prvog dana klinci u pet dobnih kategorija što se natječu u skupinama koja nose imena nogometnih velikana iz Omiša i Dugog Rata (Erceg, Gabrić, Križanac, Perišić, Bilić) pokazali su kvalitetan nogomet.

Skupina Tomislav Erceg (igrači rođeni 2004. godine): Grupa A: Talent - Jelsa 0:2, Sarajevo - Orkan 0:0 (u grupi je još Talent), Grupa B: Pomak - Zmaj 17  2:0 (u grupi su još Mladost, Željezničar i Academica.

Skupina Mate Bilić (igrači rođeni 2005. godine): Grupa A: Sport Prevent - Sv. Mihovil 2:0 (u grupi su još Rijeka i GOŠK), Grupa B: Škabrnja - Omladinac Visoko 2:2 (u grupi su još Hajduk i Mladost), Grupa C: Sarajevo - Orkan 3:0 (u grupi su još Split i Trnje), Grupa D: igraju u petak i subotu, a u grupi su Dinamo, Željezničar, Opatija i Istra.

Skupina Ivica Križanac (igrači rođeni 2006. godine). Grupa A: igraju u petak i subotu, a u grupi su Rijeka, Trnje, Đetić i Željezničar 2., Grupa B: Omiš - GOŠK 2:0 (u grupi su još Željezničar 1., i Opatija), Grupa C: Omladinac - Sarajevo 1:0 (u grupi su još Istra i Devetka), Grupa D: Dalmatinac - Maslinica 2:0 (u grupi su još Olimpija i Academica).

Skupina Ivan Perišić (igrači rođeni 2007. godine): Grupa A: Bili As - Mosor 3:0 (u grupi su još Rijeka i Omiš), Grupa B: Brda - Škabrnja 2:1 (u grupi su još Istra i Academica), Grupa C: Sv. Mihovil - Orkan 0:1 (u grupi su još Olimpija i Opatija), Grupa D: igraju u petak i subotu, a u grupi su Željezničar, Trnje, Devetka i Trogir.

Skupina Drago Gabrić (igrači rođeni 2008. godine): Grupa A: igraju u petak i subotu, a u grupi su Olimpija 2., Devetka, Spinut i Talent 1. Grupa B: Orkan - Omladinac 2:1 (u grupi su još Olimpija 1., i Talent 2.), Grupa C: Adriatic - Omiš 4:0 (u grupi su još Trnje i Brda).

>> Ante Čačić: Imamo jako puno veznih igrača, a nemamo napadača ni beka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije