Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVNA PONUDA

Kinezi Slavenu Biliću za 50 milijuna eura odvode najboljeg igrača?!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
09.02.2016.
u 19:38

Kineski klubovi ove zime odlučili su znatno ojačati svoju ligu, a nude uvjerljivo najviše na tržištu. U Kinu su već otišli Jackson Martinez, Ramires i Alex Teixeira, a njihov prijelazni rok traje do kraja veljače.

Zasad neimenovani kineski klub ponudio je 50 milijuna eura za napadača West Hama Dmitrija Payeta, tvrdi Sky Sport. 

Francuz bi u Kini imao godišnju plaću od čak 9 milijuna eura. West Ham je odmah reagirao i kazao da ne namjerava pustiti svog najboljeg igrača, kojeg su ljetos doveli iz Marseillea za 13 milijuna eura. No, klub Slavena Bilića svjestan je da ne može ni blizu konkurirati ponudi iz Kine.

Kineski klubovi ove zime su odlučili znatno ojačati svoju ligu, a nude uvjerljivo najviše na tržištu. U Kinu su već otišli Jackson Martinez, Ramires i Alex Teixeira, a njihov prijelazni rok traje do kraja veljače.

>> Bilić: Ne postoji novac za koji bih pustio Payeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije