Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalno su ozlijeđeni

Kinezi ljutiti: Zvijezde dolaze da bi se opijali i izlazili po noćnim klubovima

Shanghai Shenhue
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.12.2016.
u 15:22

Sve više igrača u Europi želi doći u Kinu kako bi zaradili. A i agenti stranih trenera dogovaraju trogodišnje ugovore s kineskim klubovima, a onda pakiraju kofere nakon samo godinu dana. Mi smo doista glupi skorojevići koji imaju novca na bacanje - rekao je Wu Jingui, direktor Shanghai Shenhue

Žestok napada na vlasnike kineskih klubova stigao je iz Shanghai Shenhue. Naime, oni napadaju vlasnike tamošnjih klubova optužujući ih da su lakovjerni.

- Sve više igrača u Europi želi doći u Kinu kako bi zaradili. A i agenti stranih trenera dogovaraju trogodišnje ugovore s kineskim klubovima, a onda pakiraju kofere nakon samo godinu dana. Mi smo doista glupi skorojevići koji imaju novca na bacanje - rekao je Wu Jingui, direktor Shanghai Shenhue, piše Goal.

Potom se Jingui osvrnuo na neprofesionalnost velikih stranih imena i Kini

- Neke zvijezde su stalno ozlijeđene, a razlog je neprofesionalnost u njihovu privatnu životu. Mnogi dolaze ovdje da bi se opijali i izlazili po noćnim klubovima. I imaju slobodne ruke.

O potencijalnom transferu Teveza u Shenhuu Jingui je istaknuo:

- Trener i klub se složili da nam treba igrač takve kvalitete. Mi ćemo sve pokušati da završimo posao, ali na tržištu se stalno nešto mijenja. No, gdje ima volje, nađe se način.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:56 09.12.2016.

Dajte im jos vece place.

MO
matK.O.
21:20 09.12.2016.

da misle igrat ozbiljan nogomet nebi isli u kinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije