Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolji od Dinama

Kekova momčad čini čuda, ovaj nevjerojatan podatak otkriva zbog čega je Rijeka favorit za naslov!

Osijek - Rijeka
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/7
19.02.2017.
u 17:36

Rijeka je u ovom trenutku u sjajnoj formi, jedina je naša momčad koja nema poraz u prvenstvu ove sezone.

Rijeka je pobjedom protiv Osijeka 3:2 krenula u nastavak prvenstva u kojem će braniti vodeću poziciju ispred Dinama, našeg najtrofejnijeg kluba. Kekova družina u odličnoj utakmici odnijela je bodove iz Gradskog vrta, sada ih imaju 55, šest više od aktualnog prvaka Hrvatske.

Rijeka je u ovom trenutku u sjajnoj formi, jedina je naša momčad koja nema poraz u prvenstvu ove sezone. Momčad s Rujevice čini čuda, zasad ima 17 pobjeda i četiri neodlučena rezultata. Ali niz je još nevjerojatniji ako se u obzir uzmu i rezultati iz prošle sezone. Naime, osim u 21 utakmici ove sezone, Riječani su neporaženi i u posljednjih 13 utakmica iz prošle sezone pa taj niz neporaženosti u HNL-u seže na čak 34 kola. Zanimljivo, posljednji put izgubili su prije gotovo godinu dana, 21. veljače 2016. godine pobijedio ih je Dinamo koji je u Maksimiru slavio s 3:0.

Zanimljiv je podatak i da je taj poraz od Dinama bio jedini koji su doživjeli u cijeloj sezoni 2015./2016. Tako ispada da su Riječani samo jednom u 57 susreta travnjak napustili pognute glave. Usporedbe radi, maksimirski klub u tom je istom razdoblju izgubio pet susreta...

>>Dinamo golom iz jedanaesterca slavio protiv Slavena, vratio se Sammir

Komentara 17

DU
Deleted user
18:19 19.02.2017.

Sjajna utakmica, Rijeka ipak bolja i zasluzeno pobjedila... Mozda je ovo ta godina?

Avatar fenixem
fenixem
18:15 19.02.2017.

Bravoooo Rijekaaaaaa!!!Bravoooo!!!!ajmo Sampioniiiiii!!!

Avatar germanikus
germanikus
18:38 19.02.2017.

Ako Kek ovako nastavi može uskoro birati između klupe Barcelone ili Reala!Je....ao vas Kek i njegovo znanje ..da išta vrijedi nebi glavinjao u HNL-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije