Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Rijeke

Kek: Očekuje nas još 15 ispita, ali ovakav gard imaju momčad s ciljem

Osijek - Rijeka
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/8
19.02.2017.
u 20:59

- Andrijašević je, prije svega, hladnokrvan u trenucima kada treba realizirati prigode. On ima tu kvalitetu. No, nemam potrebe isticati bilo kog

Nogometaši Rijeke u odličnoj utakmici punoj preokreta pobijedili su Osijek s 3:2 i nastavili pohod prema prvom naslovu prvaka. Matjaž Kek nakon susreta bio je prilično zadovoljan izvedbom svojih igrača.

- Zasluženo smo pobijedili u dobroj utakmici. Čestitke igračima, pokazali su karakter i glad, a mislim da je u konačnici iza nas dobra utakmica. I teren je čak omogućavao igru, a kada igraju dvije momčadi koje razmišljaju o golovima, onda izađe ovakva utakmica. Bilo je i grešaka, ali ovakav gard pokazuju momčadi koje imaju svoj cilj i motiv za nešto malo veće. Čestitke našim domaćinima, utakmica je bila korektna, rekao je Kek pa dodao:

- Velika hvala našim navijačima koji su prevalili veliki put do Osijeka. Mi se sada okrećemo sljedećoj utakmici i gostovanju u Zaprešiću. Prva utakmica je uvijek najteža, ali čeka nas još 15 teških utakmica. Znali smo da nas očekuje motiviran protivnik koji je u posljednje vrijeme napravio veliki iskorak.

Igrač utakmice ponovno je bio franko Andrijašević koji je zabio dva gola.

- Andrijašević je, prije svega, hladnokrvan u trenucima kada treba realizirati prigode. On ima tu kvalitetu.  No, nemam potrebe isticati bilo koga. Svi su radili greške, ali i radili dobre stvari. Vešović je krenuo odmah na poluvremenu probijati bok, bili smo još kompaktniji, ali vjerujte da nije lako protiv Osijeka. Imaju moć i kvalitetu.

>>Rijeka u utakmici punoj preokreta pobijedila Osijek 3:2 i nastavila pohod na naslov prvaka!

Komentara 3

DU
Deleted user
22:05 19.02.2017.

Rijeka ide po naslov.

GM
Gusta magla
22:35 19.02.2017.

Neko se kladio na iz 1 u 2.....koficjent je bio ohoho

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:55 20.02.2017.

Matjaž Kek je največi trener u istoriji balkanske lige i balkanskog baluna i to da je od skromne HNK Rijeke pokraj gazde Zdravke, njegovog novca, utjecaja i lažiranja HNL-a stvoril ekipu koja prodaje igrače i bori se za naslov je fantastično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije