Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjerljiva Rijeka

Kek: Imamo igrače koji se poštuju, Kvržić: Želimo dogurati što dalje

matjaž kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
01.08.2014.
u 09:56

– Ostvarili smo ono po što smo došli. Neću isticati pojedince, već Rijeku koja je odigrala profesionalno – rekao je trener Kek.

Matjaž Kek, trener Rijeke, zadovoljan je nakon visoke pobjede njegove momčadi u prvom susretu 3. pretkola Europske lige na gostovanju kod Vikingura (5:1).

 Ostvarili smo ono po što smo došli. Neću isticati pojedince, već Rijeku koja je odigrala profesionalno, s vrhunskim pristupom i ulaskom u utakmicu bez podcjenjivanja. Tu i tamo bila je koja pogreška, ali meni se pojedinac ne smije izdignuti iznad momčadi i tako je bilo. Stvorila se grupa igrača koja se poštuje, koja ima sjajnu komunikaciju i koja je spremna igrati jedan za drugoga, što se i vidjelo – rekao je Kek.

A zadovoljan je nakon 11. pobjede zaredom Rijeke u službenim utakmicama i Zoran Kvržić, dvostruki strijelac protiv momčadi s Farskih Otoka.

 Olakšali smo si maksimalno uzvrat u Rijeci. Idemo dalje u 4. pretkolo, a onda i želimo dogurati što dalje – rekao je Kvržić.

>>Rijeka zabila pet komada, uzvrat je samo formalnost

Komentara 2

DU
Deleted user
10:22 01.08.2014.

Gospodine Kek,vama i Rijeci kapa dolje i duboki poklon.Pokazali ste da uz zajedništvo i htijenje puno tog uspije,a u Hr. nogomet ste unijeli spoznaju da nije sve u skupim tudjim nogama. Bez pohlepe radom i skromnošču naravno i znanjem doveli ste Rijeku u sam vrh naše scene.Hvala vam bez obzira što u srcu nosim Dinamo.

Avatar malfeldi
malfeldi
11:46 01.08.2014.

Svaka cast, kao Dinamovac samo sve najbolje, mi bi bili konkurentni u ligi prvaka da imamo pravog trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije