Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka pobijedila Split

Kek: Igrači su pokupili neku virozu, a neki su jedva stajali

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
25.09.2016.
u 22:34

Poslije vrlo zahtjevnog tjedna, Dinama, dva dana na putu i viroze, ja sam zadovoljan. Super sam zadovoljan da smo to izdržali na taj način jer bilo je jako nezgodno - kaže Kek

Rijeka je nadigrala i bez problema pobijedila Split (2:0), a Matjaž Kek otkrio je nakon utakmice:

- Eto, odrađeno, onako kako smo očekivali, pogotovo prvo poluvrijeme. S puno pritiska, šansi i velik kompliment igračima, zbog pobjede, ali i da su izdržali, jer pokupili smo neku virozu i na utakmici i u poluvremenu par igrača je imalo velike probleme! A u drugom poluvremenu se vidjelo da neki jedva hodaju.

- Poslije vrlo zahtjevnog tjedna, Dinama, dva dana na putu i viroze, ja sam zadovoljan. Super sam zadovoljan da smo to izdržali na taj način jer bilo je jako nezgodno.

- Imamo sad par dana da se odmorimo malo, pogotovo je naporan tjedan bio u glavama nakon Dinama. I idemo dalje boriti se - rekao je Kek, piše Goal.

>>Riječani su pobjedu protiv Splita osigurali u prvom dijelu

Komentara 4

VE
velebit1
22:57 25.09.2016.

bravo rijeka i dalje tako

DU
Deleted user
23:16 25.09.2016.

Idemo Rijeka ! Trofej osvojimo točku na ri napokon stavimo !

VE
velebit1
22:56 25.09.2016.

bravo riječi dalje tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije