Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SREĆE

Keane promašio loptu i na kraju zabilježio nezaboravnu asistenciju

Robbie Keane
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
24.08.2014.
u 16:02

Smiješno je u cijeloj toj priči i da je Keane okrenuo leđa golu i ljutio se zbog toga što je učinio pa je ostao u nevjerici kad je ugledao loptu u mreži.

Robbie Keane se u karijeri veselio brojnim čudesnim pogocima i asistencijama, ali ono što je učinio za svoj Los Angeles Galaxy protiv Vancouver Whitecapsa ne može se tretirati kao nešto što će pamtiti po dobrom. Prije će se nasmijati kad se sjeti i vidi snimku.

Brazilac Marcelo Sarvas dodao mu je odličnu loptu, ali Irac ju je tako šlampavo pokušao primiriti da ju je slučajno vratio Brazilcu, koji zabija i postavlja konačnih 2:0.

Smiješno je u cijeloj toj priči i da je Keane okrenuo leđa golu i ljutio se zbog toga što je učinio pa je ostao u nevjerici kad je ugledao loptu u mreži.

>> Robbie Keane odlazi Beckhamu u Galaxy

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije