Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Katastrofa Milana protiv Napolija, Kalinić asistent, Ibrahimović postao najbolji strijelac u povijesti PSG-a

Napoli Milan
Foto: Reuters
1/8
04.10.2015.
u 23:15

Bio je to ukupno 110. gol za Ibrahimovića u dresu PSG-a čime je postao i najbolji klupski strijelac u povijesti! To mu je ukupno osmi gol u derbijima s momčadi iz Marseillea čime je također postao rekorder.

Sjajnom predstavom u gostima, Napoli je pobijedio Milan s uvjerljivih 4:0 u sedmom kolu talijanskog prvenstva.

Gosti s juga su poveli u 13. minuti. Lorenzo Insigne je poslao loptu u kazneni prostor, a Allan je preciznim udarcem pogodio desnu stranu mreže. Nastavak je pružio više uzbuđenja, a Diego Lopez je tri puta morao vaditi loptu iz svoje mreže, piše Goal.

Gonzalo Higuain je u 48. minuti proigrao Lorenza Insignea koji nakon asistencije postiže i pogodak za 2:0. Dobru je priliku imao Milan u 60. minuti, ali je sjajnom obranom Pepe Reina zaustavio udarac glavom Rodriga Elyja. Lorenzo Insigne je sjajnu večer zaokružio u 67. minuti prekrasnim pogotkom s 22 metra. Savršeno je izveo slobodni udarac, a lopta je završila u mreži uz lijevu vratnicu. Ely nije imao sreće da donese pogodak svojoj momčadi, ali je pogodio mrežu - svoju. Postigao je autogol u 77. minuti za konačnih 4:0.

Ivan Strinić nije ulazio u igru kod Napolija.

Fiorentina s 3:0 pobijedila Atalantu

Viole su povele u šestoj minuti pogotkom Josipa Iličića s bijele točke. Prethodno je Gabriel Paletta zbog prekršaja zaradio crveni karton.

Borja Valero je u 34. minuti povisio prednost svoje momčadi, a konačni je rezultat u prvoj minuti sudačke nadoknade postavio Joan Verdu na asistenciju Nikole Kalinića.

Milan Badelj i Nikola Kalinić su odigrali 90 minuta dok je Ante Rebić ostao na klupi.

Ibrahimović s bijele točke u povijest: Sa 110 golova prvi strijelac PSG-a!

PSG je u devetom kolu francuskog prvenstva kod kuće svladao Marseille s 2:1. Riječ derbi polako "nestaje" kada su u pitanju njihovi dueli, jer PSG ne zna za poraz od Olympiquea zadnjih devet utakmica.

Zlatan Ibrahimović prvi je zaprijetio u 11. minuti, ali je Mandanda bio odlično postavljen, tako da ništa od promjene rezultata. U 21. minuti gostujući vratar još je bore reagirao nakon što je Zlatan zapucao iz šesnaesterca.

Angel di Maria sjajno je gađao kada se sjurio s desne strane u kazneni prostor, gostujući vratar jedva je s vršcima prstiju otklonio ovu prijetnju. Dvije minute kasnije isti je igrač promašio okvir vrata s ruba šesnaesterca.

Nakon opsade svojih vratiju, gosti su prvi puta zaprijetili u 30. minuti i - zabili. Abdel je sjajno pronašao Batshuayia koji je prevario Luiza i iz blizine lako zabio za šok u Parizu.

Međutim, domaći nogometaši izjednačili su iz penala u 40. minuti. Mandanda je prekršajem zaustavio Ibrahimovića, a koji je potom s bijele točke bio maksimalno precizan. Gosti su dali još jedan poklon PSG-u, jer je dvije minute kasnije Rolando igrao rukom u šesnaestercu. Zlatan je iskoristio i ovaj penal za kompletan preokret!

To je ukupno 110. gol za Ibrahimovića u dresu PSG-a čime je postao i najbolji klupski strijelac u povijesti! To mu je ukupno osmi gol u derbijima s momčadi iz Marseillea čime je također postao rekorder.

Veliku priliku imali su gosti za izjednačenje u 55. minuti, jer je Serge Aurier napravio prekršaj u svom šesnaestercu. Loptu je uzeo Abdel, ali obranio je Kevin Trapp i pobrao ovacije. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

>> Real nije uspio svladati gradskog rivala, Atletico promašio jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije