Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dugog natezanja

Katalonci otkrili: Poznata je sudbina Ivana Rakitića u Barceloni!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.02.2017.
u 11:55

Raketa je uvijek u medijima isticao kako želi ostati na Camp Nou, čak i u trenucima kad ga je trener Luis Enrique počeo stavljati na klupu zbog nešto slabijih igara.

Ivan Rakitić nakon nekoliko mjeseci pregovaranja i neizvjesnosti doznao je kako u njemu Barcelona vidi dugoročno rješenje za svoju momčad. Naime, kako piše Sport, list vrlo blizak katalonskom klubu, hrvatski reprezentativac ugovor koji vrijedi do 2019. produljit će do ljeta 2021. godine.

Raketa je uvijek u medijima isticao kako želi ostati na Camp Nou, čak i u trenucima kad ga je trener Luis Enrique počeo stavljati na klupu zbog nešto slabijih igara. 

Sport dodaje kako su čelnici Barcelone i Rakitićev agent Arturo Canelas postigli dogovor još krajem prošle godine, a sada su informaciju pustili u javnost. A iako je sve još neslužbeno, konačna potvrda trebala bi stići uoči reprezentativne stanke u drugoj polovici ožujka. Rakitić će tada proslaviti 29. rođendan, a novi ugovor vezao bi ga za Barcu do 33. godine.

Hrvatski reprezentativac sada godišnje zarađuje 4,5 milijuna eura, a novi ugovor donijet će mu i neznatno povećanje primanja.

– Ja uvijek kažem, Barça se ne napušta tako lako. I to je zaista tako. Igrati u tako velikom klubu san je svakog nogometaša, ja sam u Barceloni doživio najljepše trenutke u svojoj nogometnoj karijeri, to je klub koji mi je puno dao – rekao je nedavno hrvatski veznjak.

>>Rakitić se vratio! Pogledajte njegov sjajan gol u pobjedi Barcelone

>>Španjolci pohvalili Rakitića: Pokazao je hrabrost! Krešić: Messi je zasićen, a Barci nedostaje pravi vođa

Komentara 5

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
12:51 22.02.2017.

Aaaaaa list vrlo blizak pise...onda sigurno stima

Avatar southman
southman
13:12 22.02.2017.

Od kralja u Sevilji do vodonoše u Barceloni !!!

TO
tomojuric1
14:36 22.02.2017.

laganje, laganje i samo laganje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije