Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani napadač

Karlo Igor Majić napustio Dinamo i odlazi u Fortunu Düsseldorf

Igor Karlo Majić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
02.07.2016.
u 08:19

Nakon dolaska iz Gorice u Dinamo, u Maksimiru je proveo četiri godine osvojivši četiri naslova prvaka Hrvatske i jedan kup.

Nakon Josipa Brekala (Wolfsburg), Branimira Kalaice (Benfica), Tina Matića i Sandra Kulenovića (obojica Legija), još jedan mladi igrač napustio je Dinamo. Riječ je o talentiranom napadaču Karlu Igoru Majiću (18), članu iznimno nadarene Dinamove generacije, koji je pogotkom u skupini na U-17 SP-u u Čileu srušio kasnijeg prvaka Nigeriju (2:1), a nakon majstorskog gola Belgiji u četvrtfinalu U-17 EP-a u Bugarskoj neki mediji su ga uspoređivali sa Zlatanom Ibrahimovićem. 

Nakon dolaska iz Gorice u Dinamo, u Maksimiru je proveo četiri godine osvojivši četiri naslova prvaka Hrvatske i jedan kup igrajući za mlađe sastave hrvatskog prvaka. Nastupao je za U-16, U-17 i U-19 reprezentaciju.

Majić će karijeru nastaviti u njemačkom drugoligašu Fortuni Düsseldorf, a potpis na trogodišnji ugovor, kako je rekao za Večernji list, stavit će u ponedjeljak.

>>Špica malih vatrenih: Prije svake utakmice pomolim se u crkvi

>>Manchester City i Milan love hrvatske talente iz U17 reprezentacije

Komentara 15

MA
majeltomoguce
09:34 02.07.2016.

Dinamo to mora promijeniti. Tko želi igrati u juniorima Dinama ne smije napustiti Dinamo do 20 godina! Pa tko neće ne mora igrati u Dinamo - nitko nikoga ne prisiljava. Ovako iskoristiti Dinamo da bi samo prodao kasnije i zauzimati mjesto nekome drugome ... to tako ne ide!

GV
golub Vaso
11:24 02.07.2016.

pohlepa roditelja i klinaca, gdje je sad onaj muric, a ni Alilović baš ne napreduje

GM
Gusta magla
11:02 02.07.2016.

Nazalost sve je vise onih kojima je trenutna zivotna egzstencija prije razvitka i formiranja djece.Roditelji su zato najvise krivi....pazi mali ima 18. godina a jos nema ponude drugih klubova u visini 10 milja eura....zakljucak po njihovom;kriv je dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije