Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SPORNE SITUACIJE

Bayern nezadovoljan suđenjem: 'Čak je i Uefin delegat rekao da je ovo bilo sramotno'

Gol
Foto: Printscreen Twitter
1/5
04.05.2016.
u 08:58

– Čak mi je i Uefin delegat prišao, pa mi kazao kako je ovo bilo sramotno suđenje – rekao je Karl-Heinz Rummenigge

Nogometaši Bayerna nakon polufinala Lige prvaka i ispadanja od Atletico Madrida nezadovoljni su suđenjem turskog suca Cuneyta Cakira, a najdalje je otišao predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

– Osjećamo se pokradenima. Prvi je gol Atletica bio iz zaleđa, a prekršaj za jedanaesterac bio je izvan šesnaesterca. Ovaj je sudac imao dvije teške utakmice u posljednjih sedam dana. Ne znam je li Uefa danas sucima daje previše utakmica, sve je moguće – rekao je prvi čovjek Bayerna i dodao:

– Čak mi je i Uefin delegat prišao, pa mi kazao kako je ovo bilo sramotno suđenje.

Pogledajte sporne trenutke i procijenite je li Rummenigge u pravu. 

>> Guardiolino prokletstvo se nastavlja, Atletico (M) u finalu

Komentara 43

MA
Majur
09:33 04.05.2016.

Nikakvo zaleđe nije bilo,postoji snimka iz druge perspektive gdje se vidi da je Alaba u liniji sa francuzom kod pasa,a jedanaesterac nije bio.Guardiola je u tri godine tri puta u polufinalu ispao....ali glavno da silujete loptu tika-taka do besvjesti.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
09:27 04.05.2016.

Neka vas je s... Ateletico neka bude madridsko finale a bayern neka se nada boljim vremenima kad dođe carlo

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
09:11 04.05.2016.

Rumenigger ne seruckaj. Ako je Griezmann bio u zaledju onda je otvori oci i vidi, kako je Vidal kad je produzio loptu glavom Lewandowskome, napravio prekrsaj nad igracem Atletica. Sramota ovako nesto izjaviti. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije