Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora vatrenima

Predsjednica pozdravila Glogoškog kad je stigla na Maksimir. I Karamarko u kockastom dresu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
28.03.2015.
u 18:01

- Hrvatski sportaši najbolji su promotori naše domovine u svijetu, a večeras na Maksimiru naše nogometaše očekuje iznimno bitna utakmica protiv Norveške. Podržimo našu reprezentaciju, poručio je predsjednik HDZ-a.

Nakon što je uoči utakmice s Norveškom predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku primila hrvatsku reprezentaciju te delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza i izrazila potporu danas je stigla na stadion u Maksimiru u hrvatskom dresu te se pozdravila s Đurom Glogoškim, predsjednikom Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida i jednim od vođa prosvjeda branitelj u Savskoj.

A potporu hrvatskoj reprezentaciji izrazio je i donedavni stranački kolega hrvatske predsjednice, Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

- Hrvatski sportaši najbolji su promotori naše domovine u svijetu, a večeras na Maksimiru naše nogometaše očekuje iznimno bitna utakmica protiv Norveške. Podržimo našu reprezentaciju i povedimo ju do pobjede! - poručio je Karamarko putem svog Facebook profila.

Predsjednik HDZ-a uz poruku 'idemo po pobjedu vatreni' fotografirao se u kockastom dresu.

>>Norvežani 'okupirali' središte Zagreba, uživali na suncu i zapjevali uz pivo

>>UŽIVO: Hrvatska po pobjedu protiv Norveške!

Komentara 234

GA
Gajger
18:11 28.03.2015.

Napokon imamo predsjednicu koja se ne stidi obući hrvatski dres.

DU
Deleted user
18:47 28.03.2015.

Hahaha kako jugosloveni kmeče i gnoje u komentarima

Avatar Becarina
Becarina
18:39 28.03.2015.

Ponosan sam sto Hrvatska ima predsjednicu Hrvaticu , konacno se ne moramo stiditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije