Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Kapetan Modrić vodio prvi trening vatrenih uoči susreta s Turcima

Hrvatska reprezentacija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/13
29.08.2016.
u 18:10

Na prvom treningu nema Ivana Rakitića, Marcela Brozovića, Ivana Perišića, Milana Badelja, Marka Roga i Nikole Kalinića, koji se još nisu priključili suigračima

Hrvatski nogometni zbornik Ante Čačić okupio je reprezentativce uoči kvalifikacijske utakmice s Turskom. Prvu utakmicu u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. vatreni igraju 5. rujna u Maksimiru (20.45 sati). 

Prvi trening na igralištu Hitrec Kacian vodio je novi kapetan Luka Modrić

Na prvom treningu nije bilo Ivana Rakitića, Marcela Brozovića, Ivana Perišića, Milana Badelja, Marka Roga i Nikole Kalinića, koji se još nisu priključili reprezentaciji.

Ovo je prvi trening Čačićevih izabranika nakon Eura u Francuskoj. Izbornik je s popisa izostavio Gordona Schildenfelda, a vratio Liverpoolova braniča Dejana Lovrena, koga nije vodio na EP nakon svađe u ožujku.

Vatreni u srijedu u Sisku igraju prijateljsku utakmicu protiv Segeste.

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:38 29.08.2016.

Marko Pjaca će ih razbucat

3M
3Marsijanac
22:28 29.08.2016.

Vrijeme je da Pjaca, Kramaric i Perisic zapocno tekmu kao napadacki trojac.

RI
rikavac
19:08 29.08.2016.

ko se smije kladit da je Mandzo opet nedodirljiv da ce opet bit u prvi 11 i da ga nece smjet zamijenit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije