Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječiti derbi

Kaos u Beogradu: Tučnjava Delija, Grobara i policije, čula se i pucnjava

18.04.2017.
u 19:28

Grobari su na policiju bacali kamenje, gađali su ih bakljama i topovskim udarima, a policija im je žestoko uzvratila. Svjedoci tvrde da su se čuli i pucnjevi, iako to policija ne želi potvrditi.

U sklopu 31. kola srbijanske nogometne lige u Beogradu se igrao veliki derbi između Crvene zvezde i Partizana. Uoči i tijekom tog dvoboja dogodilo se više incidenata, u kojima je ozlijeđeno nekoliko policajaca.

Navijači Partizana u koloni su hodali prema stadionu, a u jednom trenutku željeli su proći ispod sjeverne tribine, na mjestu na kojem su se nalazile Delije. S obzirom da to nije bila određena ruta, policija ih je u tome spriječila pa je došlo do fizičkog obračuna.

Grobari su na policiju bacali kamenje, gađali su ih bakljama i topovskim udarima, a policija im je žestoko uzvratila. Svjedoci tvrde da su se čuli i pucnjevi, iako to policija ne želi potvrditi.

Situacija se ipak nekako primirila i Grobari su došli do stadiona, ali ni tamo nije bilo mira. U nekoliko navrata došlo je do manjih izgreda, a pod poluvremenom i do tučnjave pristalica Zvezde i Partizana na istočnoj tribini.

Spomenimo da je na kraju Partizan kao gost slavio s 3:1 i bodovno se izjednačio na vrhu ljestvice s Crvenom zvezdom.

>>Pogledajte žestoku tučnjavu Delija i Grobara ispred stadiona Partizana

Komentara 18

FN
Fr@njo
19:42 18.04.2017.

super..nemre bolje ..do zadnje kapi,samo naprijed.

Avatar navijač
navijač
19:35 18.04.2017.

Treba ih sve dobro naoružat.

SA
samograd
20:28 18.04.2017.

Svi mogu raditi nerede,salutirati fašistički,bacati navijače sa tribine i evo pucati jedni na druge . ALI nije to ništa kad Hrvat vikne"za dom spremni "to je za kazniti odmah,to je najveće katastrofa Stevanović i Jivanović ,Pupovac ne mogu oka sklopitii od nemira i ugroženosti pa "humana i duševna"Europa odmareagira i kazni Hrvatw!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije