Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi sukob

Kaos u Švedskoj! Domaći navijači ubili gostujućeg, utakmica prekinuta

Djurgarden
Foto: Screenshot
30.03.2014.
u 19:43

Navijači gostiju tu su informaciju saznali tek u 40. minuti utakmica, a čim se vijest proširila spustili su se na travnjak te prekinuli susret

Nezabilježena tragedija dogodila se u Švedskoj. Naime, u prvenstvenom dvoboju sastali su se nogometaši Helsingborga i Djurgardena, a utakmici je prethodio međusobni krvavi sukob dviju navijačkih skupina, u kojem je smrtno stradao jedan navijač gostiju.

Navijači Djurgardena tu su informaciju saznali tek u 40. minuti utakmica, a čim se vijest proširila spustili su se na travnjak te prekinuli susret.

Policija ih je vrlo brzo smirila, ali procjena je bila da nema uvjeta za nastavak igre te da bi bilo bolje da se utakmica trajno prekine. Inače, rezultat je u tom trenutku bio 1:1.

Švedska je bila poznata kao mirna zemlja koja nema problema s navijačima, a u posljednje vrijeme to se počelo mijenjati pa su navijačke tučnjave sve učestalije.

Komentara 26

DU
Deleted user
21:03 30.03.2014.

Radi pozdrava za dom spremni, Hrvatski reprezentativac izbačen sa svjetskog prvenstva, baš me zanima kakve če posljedice imati nogometni savez Švedske, nakon ovog "malog " incidenta.Ipak, možda se neće naći nekakav Švedski ministar, Finske nacionalnosti da opanjkava Fifi vlastitu državu.

PO
ponavljac
20:20 30.03.2014.

Možemo samo zamisliti rwakcije da je ovo bilo kod nas kao što je napisao @Jurefr smrldjivi francuz bi odmah kažnjavao , a Jovanovići i Stevanovići bi dobili nove argumente uvjeriti francuza i FIFU da nas treba izbaciti sa SP ii omogućiti njihovoj ljubljenoj Srbiji nastup

JU
JureFr
20:17 30.03.2014.

Da je to bilo kod nas vidio bi sto nas onaj Francuz kaznjava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije