Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVNA IMOVINA

Kao svaki bogataš, Mamić se natrpao vilama, jahtama, stanovima...

Mamić jahta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
03.07.2015.
u 23:30

Upitno je koliko zapravo uživa u svem tom bogatstvu, u duši je ipak najnesretniji što nije uspio postati najomiljenijim maksimirskim dužnosnikom.

Zdravko Mamić, koji se kune u ljubav prema Dinamu i nogometu, ipak najviše voli – novac. I cjelokupno nogometno djelovanje podredio je snaženju Dinama kao kluba, ali prije svega snaženju svog bankovnog računa i imovine. Osim nekretnina koje ima brat Zoran u Njemačkoj, današnji Dinamov trener bavio se i građevinskim biznisom.

Mamić je dizao kredite (to su višemilijunski iznosi u eurima) kako bi kupovao vile, kuće, jahte. No, nije tu ulazio ni u kakve rizike jer je znao da će taj novac ipak uspjeti zaraditi. Vila na Tuškancu procijenjena je na 3,5 milijuna eura, ima dva stana u Horvatinčićevu Cvjetnom u vrijednosti 9 milijuna kuna, a posjeduje i jahtu Ferrati koja vrijedi nešto više od milijun eura.

Sva ta pokretna i nepokretna imovina te podeblji bankovni računi otkrivaju koliko je bogat Zdravko Mamić. No, upitno je koliko zapravo uživa u svem tom bogatstvu, u duši je ipak najnesretniji što nije uspio postati najomiljenijim maksimirskim dužnosnikom. Najtrofejniji će ostati dugo, no boli ga što ipak nije dobio potporu ljudi. Nije dobio ljubav navijača o kojoj je sanjao.

>> Mamići ostaju u Sloveniji! USKOK objavio detalje istrage, evo za što ih se sve tereti

>> Došao je trenutak da vidimo je li Mamić za pravosuđe mali miš

>> Zdravko Mamić: Od prodavača stiropornih sjedalica do faraona hrvatskog nogometa!

>> Damir Vrbanović ispitan u USKOK-u. Porekao djela za koja se sumnjiči

Ključne riječi

Komentara 118

IB
Ivan Basar
00:12 04.07.2015.

Ima puno bogatih. Ima bogatih koji su svome narodu i svjetskom čovječanstvu ostavili mnogo, ostavili mu techniku, aute, ostavili mu i medicinu koja nam danas daje više zdravlja nego jučer, kompjutore bez kojih danas ne možemo, puno bogatih, Alfred Nobel, Ford, Bosch, Ferrari, Bill Gates, Steve Jobs i još puno njih, ali oko nas ima i puno bogatih koji od naroda uzimaju sve, a narodu ne daju ništa. Tužno. To se oduzima ne samo narodu danas, već i našoj djeci, a iza toga stoje osobe, političari, policija, sudstvo. Jadna mladež bez sutra, jadna djeca. Tužno. Ne radi se o novcu, radi se o karakterima.

SA
santos008
23:50 03.07.2015.

Ima stanova skoro ko Josipovic.

MA
Mars..+
05:57 04.07.2015.

SDP-ovka Marine Lovrić Merzel se prije zvala Žarka Sekulić, srpkinja, koja je podržavala agresiju na Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije