Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE BARCELONE

Kao da su u sapunici: Pique zbog nevjerojatnog razloga ne smije doći na Messijevu svadbu

Pique Messi
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/6
22.03.2017.
u 21:27

Netrpeljivost između Shakire i Antonelle traje još iz vremena kada je Messijeva buduća supruga kritizirala pjevačicu i optužila je da je kriva za raspad Piqueove bivše veze s Nurijom Tomas.

Barcelonini nogometaši Lionel Messi i Gerard Pique, osim što su suigrači na terenu, dobri su prijatelji i izvan njega. No, isto se ne može reći za njihove ljepše polovice Antonellu Roccuzzo i kolumbijsku pjevačicu Shakiru. Koliko je snažna njihova netrpeljivost do izražaja je došlo u slučaju Messijeve svadbe koja je zakazana za 24. lipnja, a na koju njegov prijatelj i suigrač neće moći doći jer mu to ne dopušta supruga, a razlog spada u kategoriju televizijskih sapunica.

Shakira se već službeno ispričala drugim obvezama, a Piqueu je, pišu španjolski mediji, kazala da napravi isto, iako će to zacijelo uvrijediti njegova prijatelja Messija. Netrpeljivost između Shakire i Antonelle traje još iz vremena kada je Messijeva buduća supruga kritizirala pjevačicu i optužila je da je kriva za raspad Piqueove bivše veze s Nurijom Tomas. Nuria je, naime, najbolja prijateljica Antonelle Roccuzzo, a Pique je prekinuo vezu s njom nakon što je upoznao Shakiru na snimanju spota za pjesmu “Waka Waka”, službenu himnu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Nakon snimanja spota, počeli su izmjenjivati SMS poruke, ubrzo potom počeli su i hodati, a zatim su se i vjenčali. Imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.

>> Lionel Messi sukobio se s trenerom zbog hrvatskog reprezentativca!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:44 22.03.2017.

Tko se ženi? U naslovu Pique, a tekstu Messi. Dogovorite se sami sa sobom prije objave teksta. Amateri.

CH
CH-HR
23:29 22.03.2017.

Molim vas ispravite naslov, to je sramota... MESSI se zeni!

DU
Deleted user
06:43 23.03.2017.

milan , sale.....treci bu ziher dragan ..kkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije