Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u formi

Kalinić zabio za bod Dnjipra, mreže tresli i Santini, Tadić te Jelić

Nikola Kalinić
Foto: Press Association/Pixsell
02.08.2015.
u 21:02

Ivan Santini postigao je prvijenac u dresu Standard Liegea. Dosadašnji napadač Kortrijka odveo je svoju momčad do pobjede.

Nikola Kalinić fantastično je ušao u novu sezonu, u nedjelju navečer je zabio i svoj treći prvenstveni gol! Dnjipro je odigrao 1:1 kod neporažene Vorskle u 3. kolu ukrajinskog prvenstva, piše Goal.

Poveo je domaćin autogolom Fedeckija u 53., a hrvatski reprezentativac je izjednačio u 74. minuti. Dnjipru je to bio drugi remi.

 

Dinamo Kijev je svladao Černomorec 2:0 pogocima Moraesa minutu prije kraja i Jarmolenka u nadoknadi. Pobjedom se Dinamo bodovno izjednačio sa Šahtarom na vrhu ljestvice. 

Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta.

Ivan Santini postigao je prvijenac u dresu Standard Liegea. Dosadašnji napadač Kortrijka odveo je svoju momčad do pobjede u dvoboju 2. kola belgijskog prvenstva, piše Goal

Standard Liege je sa 2:1 na domaćem travnjaku svladao Waregem, a hrvatski napadač postavio je konačni rezultat susreta u 59. minuti. Prije toga Enoh je na samom početku utakmice doveo Standard u vodstvo, dok je u 29. minuti izjednačioThiam. Stastiti Zadranin danas je na travnjaku bio do 62. minute, a Standard je upisao prve bodove u novoj sezoni.

Žilina je slavila na gostovanju kod Myjave (4:1) u 3. kolu slovačkog prvenstva, a Matej Jelić pogodio je za 2:0 u 5. minuti susreta.

Strijelac je bio i Josip Tadić koji je pogotkom donio bod Sturmu u okršaju s Grodigom u 2. kolu austrijskog prvenstva.

>>Ćorluka se vješto okrenuo i golom donio bod Lokomotivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije