Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Kalinić zabio dva gola, Brozović se napokon vratio u momčad pa napravio veliku glupost!

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.10.2016.
u 20:50

Nogometaši Intera koji su bili u krizi rezultata uspjeli su pobijediti engleski Southampton s 1:0. Pogodak odluke postigao je Candreva u 67. minuti.

U trećem kolu Europske lige Fiorentina je u gostima pobijedila Liberec sa 3:1, a ključnu ulogu odigrao je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Bivši napadač Hajduka postigao je prva dva gola na susretu, u 8. i 23. minuti, te praktički prelomio susret.

Liberec je u 58. smanjio rezultat, ali je Babacar u 70. stavio točku na i te potvrdio pobjedu talijanske momčadi. Dodajmo da je osim Kalinića, svih 90 minuta odradio i Milan Badelj.

U drugoj utakmici te skupine Qarabag je pobiejdio PAOK s 1:0. Fiorentina je vodeća u skupini sa sedam bodova, PAOK i Qarabag imaju po četiri, dok je Liberec posljednji s jednim bodom.

Nogometaši Intera koji su bili u krizi rezultata uspjeli su pobijediti engleski Southampton s 1:0. Pogodak odluke postigao je Candreva u 67. minuti. 

Marcelo Brozović napokon se vratio u prvu momčad nakon što je tjednim izbijao zbog sukoba s trenerom, ali je odmah napravio glupost. Naime, zaigrao je od prve minute, a u razdoblju od 59. do 77. minute dobio je dva žuta kartona. njegovo isključenje otežalo je zadatak Interu koji se morao braniti, ali je srećom po hrvatskog reprezentativca uspio zadržati prednost i odnijeti tri boda. Ivan Perišić utakmicu je započeo na klupi, a u igru je ušao u 86.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 4

MA
marijanduvnjak
22:23 20.10.2016.

a da malo pojasnite sto je Broz radio ili vam je to previse?

AL
alfredö
21:45 22.10.2016.

A sto drugo ocekivati da napravi glupan kao sto je Brozovic - nego glupost? Kome je to jos iznenadjenje?

JU
Jure7
15:08 21.10.2016.

Kale je zvijer!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije