Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rusi mi leže'

Kalinić: Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito, možda produljim ugovor!

Lovre Kalinić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.11.2015.
u 09:39

– Kod gola mi je lopte prešla malo preko prstiju, ostalo sam pohvatao. Osjećao sam se odlično, opušteno, bez pritiska...

Šahter Karagandi, Dnjipro, reprezentacija Rusije... U četiri susreta na kojima je nastupio protiv klubova i reprezentacije s područja bivšeg SSSR-a, najbolji pojedinac bio je Lovre Kalinić!

''Očito mi leže'', nasmijao se golman Hajduka, koga su zbog dobrih obrana navijači već prozvali "sv. Lovre spasitelj", piše Goal.com.

– Samo sam dao svoj doprinos, ono što se od mene i očekivalo. Svi mi koji nismo u prvom planu, na klupi strpljivo čekamo svoj šansu, i nadamo se da ćemo je iskoristiti na najbolji mogući način. Eto, ja sam svoju nadam se iskoristio  – kaže skromni Kalinić, koji je stao na gol zbog Subašićeve ozljede.

–  Zna se tko je "broj jedan", a na Vargiću i meni je da kvalitetno treniramo i radimo, da napredujemo i čekamo svoju prigodu za nekoliko godina.

Prvi nastup upisao je protiv Argentine, ovo je bila prva pobjeda, za pamćenje.

– Prva je prva, i pamti se zauvijek. Sretan sam, branim za klub koji volim, za reprezentaciju svoje domovine, što čovjek može više poželjeti – kaže Kalinić, koji je zadovoljan svojim nastupom, a zadovolji su bili i njegov trener Tonći Gabrić te Stripe Pletikosa, koji je kao gost HNS-a putovao u Rostov.

– Kod gola mi je lopta prešla malo preko prstiju, ostalo sam pohvatao. Osjećao sam se odlično, opušteno, bez pritiska..., a velike zahvale za to idu starijim suigračima Srni, Vidi, Perišiću, Mandžukiću... koji su me bodrili i govorili mi da samo budem opušten i branim kako znam. Tonći mi se kratko javio nakon utakmice, čestitao i kazao da me sutra čeka na treningu, ha, ha, ha... Pletikosa  mi je u avionu kazao kako se zicer koji sam skinuo Dzjubi ne viđa svaki dan, te da to zapamtim za ubuduće i nastavim još napornije raditi. Lijepo je čuti komplimente od legende. Bio sam mu samo jednom rezerva, u kvalifikacijama protiv Islanda. U Hajduku smo dosta radili skupa, ali nikad mu nisam bio rezerva...

A što je još Lovre Kalinić rekao o Hajduku i reprezentaciji, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Srna i Olić su najveći gubitnici u Čačićevoj reprezentaciji

Komentara 7

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:18 20.11.2015.

Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito a na to da gledaju u leđa GNK Dinamu i HNK Rijeci su se več navikli i to je več dugo redovito!

MA
..Marsijanac
16:18 20.11.2015.

Prvi put u Hajduku plaće stižu redovito>>>>.. Ali dug je jos tu a Brbica placaju 32,000 kuna mjesecno. Sad usporedite Dinamo gdje su svi redovito placeni vec 10 godina, klub bez duga, klub koji na svojim ledjima nosi jos pola HNL, klub koji placa "lopova" Mamica, 11,000 kuna mjesecno. Eh da nam je u HNL jos 9 takvih "lopova".

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:38 20.11.2015.

Svakako će ostvarit veliki transfer i onda se na zalasku karijere skrasit u nekom manjem provincijskom klubu tipa maribor kako bi svojim znajem i iskustvom pomogao premostit taj jaz da mali seoski klub zaigra u veličanstvenoj ligi petice !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije