Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok na Poljudu

Kalinićev transfer propao: 'Ne podiže kvalitetu Premiershipa!'

Lovre Kalinić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.01.2016.
u 17:54

Ako transfer u potpunosti propadne, za Kalinića ima puno zainteresiranih klubova, ali pitanje je bi li oni nudili toliko novca za njega

Lovre Kalinić, vratar Hajduka, trebao je u ovom prijelaznom roku potpisati za Aston Villu, u transferu koji je s bonusima mogao postati i rekordan u povijesti kluba, ali od toga neće biti ništa. Pouzdani čuvar mreže, naime, nije dobio radnu dozvolu za Englesku.

Da razjasnimo, od 1. siječnja 2016. godine više nema prava na žalbu, samo jednom se razmatra o odluci o dobivanju radne dozvole. Tročlani odbor odbio je Kalinića uz objašnjenje "igrač ne podiže razinu kvalitete Premiershipa". Nije pomoglo što je Aston Villa dala dodatno objašnjene, nema veze što je Kalinić reprezentativac, jednostavno nije prošao. A da stvar bude još gora od slijedeće godine Hrvatima više neće biti potrebna radna dozvola. Kalinić je očito uranio 365 dana. 

Taj je transfer trebao Hajduku riješiti puno financijskih problema, međutim, od toga neće biti ništa. Za Kalinića još zainteresiranih klubova, ali pitanje je bi li oni nudili toliko novca za njega. 

>>Betis najizgledniji kupac Andrije Balića, Kalinić čeka radnu dozvolu

Komentara 47

JU
jureknez26
18:01 22.01.2016.

opet mamic kriv ha ha ha

ZD
Zdravkecmali
18:48 22.01.2016.

Urotilo se protiv ajduka!! Svi na rivu! Ahaha. Bit ce opet svi krivi. Jedino mi jadnog kalinica zao. Napokon bi otišao iz jadnog klubica

MA
Majur
18:21 22.01.2016.

Jasno stoji kad igrač može za englesku ligu dobiti radnu dozvolu....i šta tu Brbiću nije jasno bilo?!Kakvi diletanti majko mila......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije