Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiorentina ispustila 2:0

Kalinić je nezaustavljiv! Pogledajte kako je zabio i u trećem uzastopnom susretu

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.02.2017.
u 22:48

Fiorentina u 26. kolu igra protiv Torina i nakon prvih 45 minuta vodi sa 2:0.

Nikola Kalinić dvanaesti put ove sezone upisao se na listu strijelaca u talijanskom prvenstvu. Njegova Fiorentina u 26. kolu ispustila je vodstvo 2:0 koje je stekla u prvih 45 minuta te podijelila bodove s Torinom (2:2).

Prvo je Saponara u 8. minuti načeo goste, a onda je u 38. minuti glavom pogodio i hrvatski napadač nakon ubacivanja Borje Valera. Nakon Borussije (M) i Milana ovo mu je treći uzastopni susret da je zatresao suparničku mrežu.

Zanimljivo, Kalinić, kojem je to 17. gol u 33. ovosezonskom nastupu, moći će se pohvaliti kako je savladao i slavnog Joea Harta, vratara engleske reprezentacije koji je u Torinu na posudbi iz Manchester Cityja. 

 

Fiorentina je i u nastavku imala vrlo dobre prilike i mogla je povećati vodstvo, no sve je prokockala. Stoga je Belotti golovima u 65. i 84. minuti poravnao na 2:2, a u 61. minuti taj napadač Torina promašio je jedanaesterac pogodivši gredu.  

Kalinić je odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu, kao i Milan Badelj, dok je Hrvoje Milić utakmicu odgledao s klupe.

>>To bi bila 'bomba': Wenger želi Alexisa Sancheza zamijeniti hrvatskim reprezentativcem!

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

KB
kbr
10:44 28.02.2017.

a jadna fiorentina, ta bi i pet razlike prosula u hipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije