Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez za notez

Kalinić Bugarima 'prodao' fintu kojom je i 2008. srušio Dinamo na Maksimiru

Nikola Kalinić
Foto: Youtube Screenshot
11.10.2015.
u 13:01

Sjajnu predstavu napadač Fiorentine okrunio pogotkom i asistencijom.

Kad je Ivan Rakitić jučer u 42. minuti zabio za 2:0 protiv Bugarske bilo je jasno kako pobjeda Hrvatskoj više ne može izmaći. No, ono što je prethodilo tom pogotku bila je sjajna akcija, 'začinjena' vrhunskom asistencijom Nikole Kalinića.

Mateo Kovačić dodao je Rakitiću koji je povukao od sredine prema kaznenom prostoru Bugara. Veznjak Barcelone potom je gurnuo loptu u šesnaesterac za Kalinića, a napadač Fiorentine odmah mu ju je vratio i to petom. Raketi je samo preostalo da je pospremi u mrežu, što je i učinio.

 

Sjajnu predstavu Kalinić je okrunio pogotkom za 3:0 pred kraj utakmice.

Zanimljivo da je na potpuno isti način Kalinić asistirao i Senijadu Ibričiću 2008. godine kad je Hajduk na Maksimiru pobijedio Dinamo sa 2:0. Zbilo se to u 76. minuti utakmice (vodeći gol postigao je Gabrić u 51. minuti), a nemoćan je nakon sjajnog poteza Solinjanina bio Tomislav Butina samo što je Ibričić pogodio suprotan kut od Rakitića.

Kalinićeva dodavanja pogledajte u videima.

 

>>Darijo Srna: Gluposti! Ovo nije Mamićeva reprezentacija

>>'Nisam znao za sastanak Torcide i Srne, Hrvatska je bolesna od onih koji žele u prvi plan'

>>Hrvatska potopila Bugarsku u Čačićevom debiju na praznom Maksimiru

Komentara 22

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:29 11.10.2015.

Hrvatska iznad svih!

DU
Deleted user
15:22 11.10.2015.

Nije mu uopće vratio petom ali vi neznatne o nogometu puno pa se ljudi na vaše pisanje ne osvrću . Hrvatska nikada nije imala losije sportske novinare.

BU
budagigo
15:05 11.10.2015.

Evo iako je hrvatska pobjedila blitvari se ne mogu suzdržati niti jedan dan od svojih podrivačkih aktivnosti,svojega samoljublja i želje za samoisticanjem te stavljanjem sebe u prvi plan.svima je jasno da su se blitvari u cilju ostvarivanja svojih sitnih interesa stavili u službu saveza komunista hrvatske aka sdp kojemu je pak u cilju pojugoslavenizirati sve hrvatsko,a sebični i samodopadni blitvari došli su mu kao naručeni.iako su blitvama puna usta borbe za poštenje jasno je da se oni isključivo bore za svoje interese i pritome su postali crveni sluge.ne laje pas radi sela kaže stara narodna.blitvari sve što dotaknu upropaste počevši od svoga jugoslavenskoga haYdUka.poput korova su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije